Wat
Afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
30+ dagen geleden geplaatst • 5x bekeken

Allround Systeembeheerder Utrecht Utrecht • Jobfinity

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • 36 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Senior
 • Pensioenregeling
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Per direct zoeken wij een Allround Systeembeheerder voor een opdrachtgever in Utrecht. Voor deze functie zoeken wij iemand met HBO-nivo, goede kennis van VMWare/Windows/Linux en algemene kennis van SAN-storage en netwerken. 


Werkzaamheden Allround Systeembeheerder Utrecht

De werkzaamheden bestaan onder meer uit technisch en applicatie beheer in een VMWare/Windows/Linux omgeving. De afdeling waar je komt te werken heeft een middelgrote ICT omgeving (80 servers – 400 werkplekken) in beheer, met een vijftal grote informatiesystemen, specifiek voor het specialisme. Je installeert en beheert proces ondersteunende hardware, besturingssystemen, applicaties en informatie-systemen. Je komt te werken in een team van 6 ICT-ers waarbij je afwisselend participeert in (deel-) projecten, of deze aanstuurt. Het volgen van gerichte cursussen is noodzakelijk om tot een goede invulling van de functie te komen. Als ICT-er heb je hier een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Naast de moderne werkomgeving bieden wij een plezierige (werk)sfeer, waarin mensen voorop staan.


Profiel Allround Systeembeheerder Utrecht

Voor deze functie zoeken wij een allround systeembeheerder op HBO-nivo, met goede kennis van VMWare/Windows/Linux. Je hebt algemene kennis van SAN-storage en netwerken. Je bent bekend met de gangbare werkwijze op het gebied van Governance en IT-security. Je hebt een enthousiaste en gemotiveerde instelling en bent initiatiefrijk. De wil tot samenwerking in een multidisciplinair teamverband moet nadrukkelijk aanwezig zijn. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en bent bereid zo nodig te werken buiten de normale werktijden. Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie is gewenst.


Functie eisen
 • MBO IT diploma
 • MCSA server 2012 gecertificeerd
 • VCP gecertificeerd
Overige informatie
 • Locatie: Utrecht;
 • Start: Zo snel mogelijk;
 • Duur: 12 maanden;
 • Inzet: 36 - 40 uur op basis van detachering.
Over Jobfinity

Als je er voor kiest om via Jobfinity gedetacheerd te worden als systeembeheerder dan treed je in dienst bij Jobfinity. Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie werken en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als systeembeheerder binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland, maar zeker ook in Utrecht, Noord-Nederland en Zuid-Holland. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.


Wat bieden wij jouw aan

Als systeembeheerder gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan voorop, wij bieden je namelijk diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een medewerker van Jobfinity begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonus. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens bieden wij je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Jobfinity dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.Aanbod

Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen

Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in