Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
3 dagen geleden geplaatst • 28x bekeken

Functioneel Beheerder IAM (0,8 - 1,0 fte)

Utrecht
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Universiteit Utrecht

Universiteit Utrecht
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Functioneel Beheerder IAM (0,8 - 1,0 fte)
                   
Functie
Het Identity and Access Management (IAM) team van de directie Information Technology Services is verantwoordelijk voor het beheer van de Identity and Access Management oplossing binnen de UU. Voor het IAM-team zijn we op zoek naar een functioneel beheerder IAM met oog voor kwaliteit. De functioneel beheerder IAM is de lijn tussen techniek en de organisatie.

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de ITIL processen door bijvoorbeeld de rollen incident, change en problem coördinator te vervullen. Het betreft een uitdagende functie met veel ruimte voor zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Wat ga je doen?
 • Het functioneel beheren van het IAM-systeem (waarmee de juiste rollen en rechten aan de verschillende personen worden gekoppeld) en een aantal ondersteunende systemen (o.a. een wachtwoordkluis).
 • Als centrale rolbeheerder de inrichting en werking van het rollenmodel afstemmen met de (decentrale) rolbeheerders bij de verschillende faculteiten. Beantwoorden van functionele vragen van de stakeholders.
 • Verbetervoorstellen aandragen voor de functionele processen/systemen.


Functie-eisen

 • Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau;
 • aantoonbare werkervaring binnen het vakgebied;
 • specifieke functionele kennis van en ervaring met IT-oplossingen voor IAM;
 • ervaring met het werken in Lean/Agile omgevingen en de ITIL-processen zijn voor jou gesneden koek;
 • goede communicatie in zowel Nederlands als Engels.
Wie ben je?
 • Resultaatgericht: je bent initiatiefrijk, analytisch en inventief.
 • Gestructureerd: je bent zorgvuldig en volledig in het uitvoeren van werkzaamheden.
 • Stressbestendig: je blijft effectief presteren onder druk en behoudt het overzicht in crisissituaties.
 • Sterk analytisch vermogen: Je kunt problemen doorgronden en de echte oorzaak achterhalen.
 • Je bent een teamspeler; sociaal en communicatief vaardig en in staat zelfstandig de werkzaamheden op te pakken.


Aanbod

Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.846,- en maximaal € 4.490,- (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De directie ITS is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. Information and Technology Services bestaat uit negen multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel.

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Guido de Bresser (Afdelingshoofd Identity & Security Services), via [email protected] of 06 30 00 58 54.

Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via onderstaande sollicitatieknop.  

Reageren uiterlijk
21/01/2022
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in