Informatieadviseur (24-36 uur, Noord-Brabant) - Utrecht

Utrecht

Maandag Interim Professionals B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Over de functie

Als informatiespecialist heb jij goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, maar ook didactische vaardigheden voor het instrueren en begeleiden van de gebruikers. Je bent bezig met het onderzoeken naar vaardigheden en kennis van relevante (papieren en digitale) bronnen en kijkt naar de mogelijkheden. Je bent in staat om goed te luisteren om de vraag achter de vraag te kunnen achterhalen en kunt verbanden leggen.

In deze functie wordt van de informatie specialist verwacht dat hij/zij creatief is, een grote mate van zelfstandigheid heeft, nauwkeurig kan werken en dat hij/zij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Daarnaast ben je in staat om bijvoorbeeld mee te denken over de inrichting van processen van een informatieportaal of de inrichting van de benodigde workflow voor een klant of voor een specifieke gebruikersgroep.


Functie eisen
  • Een diploma op minimaal HBO niveau
  • Ervaring met en kennis van (documentair) informatiebeheer en -dienstverlening en het gebruik van relevante ICT-middelen
  • Ervaring binnen een gemeente
  • Brede kennis van relevante kaders en regelgeving (bijv. Woo, AVG, Aw, BIR, Toepassingsmodel metadata)
  • Gelijkwaardig gesprekpartner kunnen zijn voor beleidsambtenaren, directiesecretarissen en voor specifieke groepen gebruikers
  • Didactische vaardigheden voor instrueren en begeleiden van gebruikers
  • Onderzoek vaardigheden, kennis van relevante (papieren en digitale) bronnen en mogelijkheden
Over het bedrijf

De Maandag® staat bij ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag Maandag®.

Vanuit Maandag® kunnen wij jouw zekerheid aanbieden met afwisseling. Zo profiteer je van een contract, maar werkt flexibel voor verschillende projecten en opdrachtgevers. Het voordeel hiervan is dat je sneller groeit. Daarnaast krijg je volop ontwikkelingsmogelijkheden aangeboden en werk je nooit alleen. We geloven in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s van Maandag®.

Wil je meer weten over deze opdracht of de andere mogelijkheden? Neem dan vooral even contact met mij op. Voor vragen ben ik bereikbaar op 06-82178125. Mocht je alvast je interesse kenbaar willen maken dan kan je ook alvast reageren op deze vacature door je CV + Motivatie te mailen naar [email protected]


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag.

Professionals bij Maandag® hebben talent. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 1.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatie Adviseur in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures