Support Engineer, Utrecht

Utrecht

PQR B.V.
 • PQR B.V.
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij klaar om een bijdrage te leveren aan 100% klanttevredenheid bij PQR? Vind jij het leuk om je kennis te verbreden en te werken in een leuk, jong, dynamisch team? Dan is de functie van Support Engineer jou op het lijf geschreven!

Niet alleen zijn de werkzaamheden gevarieerd en super uitdagend, maar ook onze klanten: die variëren van gemeentes en provinciale overheden tot vervoersbedrijven en zorginstellingen. En last but not least: onze producten en technologieën zijn vernieuwend en uitermate divers.

Jouw rol

Zie jij een incident als een uitdaging en wil je deze zo snel en zo goed mogelijk oplossen? Zoek dan niet verder en word onderdeel van deze gave supportafdeling. Jij bent samen met je collega’s het centrale aanspreekpunt bij de IT-problemen van onze eindgebruikers.


Dit ga je doen

Binnen onze supportafdeling ben jij de Rustmaker voor zowel binnen als buiten de organisatie. Samen met je team ben je medeverantwoordelijk voor alle binnenkomende eerste- en tweedelijnsincidenten. Ook houd je je bezig met het oplossen van hardware- en softwareverstoringen bij eindgebruikers. Het is jouw taak om zo effectief en kwalitatief mogelijk de gebruiker te ondersteunen met een adequate oplossing. Daarnaast coördineer je het proces binnen de afdeling volgens de ITIL-methodiek. Het procesmatig vastleggen van contact momenten doe je in Autotask, waaruit de resultaten worden geregistreerd en teruggekoppeld.

Wie we zoeken

 • Afgeronde IT-opleiding op minimaal MBO Niveau 4 of HBO;
 • Ervaring in het ondersteunen van gebruikers binnen een IT-organisatie;
 • In het bezit van of enthousiast om te starten met technische certificeringen zoals een Windows 10, Windows Server of Microsoft Office 365;
 • Kennis van kantoorautomatisering, Microsoft- en Officeproducten, Active Directory;
 • Basiskennis van netwerken en ITIL- en SCRUM-methodieken;
 • Kennis en ervaring met ITSM is een pré;
 • In het bezit van rijbewijs B

Wat we bieden

Hoe snel jij jezelf ontwikkelt heb je bij PQR zelf in de hand. Wij bieden jou een mooi groeipad aan richting verschillende specialistische, technische of proces-coördinerende functies. Onze collega’s zijn echte teamplayers en helpen elkaar altijd verder.Lees hierbijvoorbeeld de ervaringvan Renzo over de inwerkperiode van Steve.Wat jij meeneemt is jouw eigenzinnigheid en nieuwsgierigheid om meer te willen leren, slimheid om altijd voor de beste oplossingen te willen gaan en jouw passie voor IT! Daarnaast is het mooi meegenomen als je al zo'n 2 a 3 jaar,kennis en ervaring op zak hebt.

Wil jij samen met 180 Rustmakers onze klanten helpen in (semi)- overheid, zakelijke dienstverlening, woningcorporaties, care & cure? Breng jij onze klanten naar Public Cloud met op de eindgebruiker gericht beheer? En zorg jij er voor dat mensen de focus kunnen hebben op de bedrijfsvoering omdat IT er niet meer toe doet? Dan is PQR de organisatie voor jou en word jij onze volgende Rustmaker in IT!

Verder bieden we uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Utrecht