KYC analist - Utrecht

Utrecht

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Binnen Detecting Financial Crime (DFC) zijn alle activiteiten rond het tegengaan van witwassen, terrorisme financiering en corruptie samengebracht. ABN-Amro bundelt kennis, expertise en krachten. Hierdoor is de bank instaat financiële criminaliteit te weren en nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden.

Wil jij helpen dit kwaad te bestrijden? Ben jij een speurneus? Een uitpluizer? Dan hebben wij een leuke baan als CDD analist binnen het DFC center van ABN-Amro in Den Bosch.

wat bieden wij jou
 • € 3109,- bruto per maand o.b.v. 40 urige werkweek
 • Opleidingen en trainingen via de DFC academy
 • 25 vakantiedagen + 8,33% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding en pensioenopbouw
 • Kans op indiensttreding bij ABN AMRO
 • Een op maat gemaakt (digitaal) inwerktraject
wie ben jij

Herken jij de CDD analist in jezelf?

 • Je beschikt over een HBO of WO-diploma;
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante fulltime werkervaring opgedaan bij een professioneel bedrijf;
 • Werkervaring binnen de juridische/financiële sector of met KYC/CDD is een sterke pré;
 • Je werkt secuur en bent in staat complexe materie snel eigen te maken;
 • Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
wat ga je doen

Als CDD analist ben jij verantwoordelijk voor het analyseren en completeren van klantdossiers. Dit doe je op juridisch, fiscaal en bedrijfseconomisch vlak. Dit wordt ook wel customer due diligence (CDD) genoemd. Je start jouw onderzoek met deskresearch. Denk daarbij aan het verifiëren van gegevens en het verrichten van onderzoek naar informatie over de klant, meestal online. Kom je bijzonderheden of regelrechte risico's tegen? Dan neem je contact op met de klant om de benodigde informatie op te vragen. Vervolgens zet je de verkregen informatie overzichtelijk op een rij en breng je advies uit. Tot slot begeleid je ook trajecten waarbij afscheid genomen wordt van klanten. Bijvoorbeeld, omdat geldende wet- en regelgeving overtreden is.

waar ga je werken

De afdeling Retail Banking bevindt zich in Den Bosch. De bank hanteert het hybride werken. Dit betekent dat je in overleg met je team deels vanuit huis, maar ook deels op kantoor werkt.

Naast je dagelijkse werk is er veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling. Hiervoor is onder andere de DFC Academie opgezet. Deze academy biedt workshops en cursussen aan. Daarnaast biedt de academy een divers aanbod van vitaliteit en teambuilding-activiteiten. Zo bouwt de bank samen met jou aan een gezonde en succesvolle afdeling. Vanzelfsprekend biedt Randstad zelf ook voldoende ontwikkelmogelijkheden (denk hierbij aan coaching, e-learnings en het behalen van WFT-certificaten).

sollicitatie

Ben jij enthousiast en beschikbaar vanaf 3 januari 2022 of later? Solliciteer en laat in een korte motivatie weten waarom de functie van CDD/KYC analist bij jou past.

Note: applicants are required to speak Dutch fluently.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.109 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT vacatures Utrecht
Vergelijkbare ICT vacatures in Utrecht