SQL Server DBA (salaris tot 80.000 euro op jaarbasis) - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als SQL DBA draag je zorg voor het beheren en verbeteren van de SQL Databases van hun opdrachtgevers. Het is van belang dat je een volledige omgeving kan opzetten. Je lost problemen op en bent verantwoordelijk voor de uitwijk, backup en recovery. Je helpt de opdrachtgevers bij eventuele vragen en tevens adviseer je de opdrachtgevers welke keuzes ze het beste kunnen maken m.b.t. hun databases en infrastructuur. Ook los je tweede en derde lijns problemen/storingen op.

Functie-eisen

- HBO/WO diploma is een vereiste;

- Je hebt minimaal 5 ervaring met SQL Databases (performance, tuning) (2012, 2014/2016) ;

- Je hebt ervaring met het adviseren van klanten en andere developers en kan zelfstandig opereren;

- Je spreekt zowel de Nederlandse als Engelse taal;

- Pre: relevante certificeringen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt hier een mooi arbeidsvoorwaardenpakket, namelijk: de keuze tot een traditioneel arbeidscontract of een deel vast salaris met een deel op basis van uurloon constructie met bonussen, 25 vakantiedagen, pensioensregeling, een auto van de zaak (of NS businesscard), laptop en telefoon, opleidingsmogelijkheden en cursussen/trainingen.

Reageren kan door te mailen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever centraal in het land ben ik opzoek naar meerdere SQL Server Database Beheerders. Als SQL Server DBA werk je hier middels een constructie van een deel vast salaris en een uurloon op basis van inzetbaarheid. Zo profiteer je meer van de voordelen die freelancers kennen, maar niet het volledige risico. Het is overigens ook mogelijk om voor een vast salaris te kiezen. Daarnaast beschikt deze organisatie over een enorme toestroom aan opdrachten in voornamelijk de Randstad, maar ook remote. Thuiswerken is veelal mogelijk en de meeste opdrachten bevinden zich in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Database Administrator in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures