DevOps Engineer / technisch applicatiebeheerder Moodle (0,8 - 1,0 fte) - Utrecht

Utrecht

Universiteit Utrecht
 • Universiteit Utrecht
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 32 - 38 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving DevOps Engineer / technisch applicatiebeheerder Moodle (0,8 - 1,0 fte)

Functie
Heb je ervaring met onderwijs en IT? En wil je een opensourcesoftware onderwijsplatform ontwikkelen en onderhouden? De Universiteit Utrecht zoekt een DevOps Engineer/technisch applicatiebeheerder (TAB) die zich richt op de open source applicatie Moodle. Moodle is één van de learning management systemen (LMS) voor ons onderwijs. Je werkt op het snijvlak van technisch en functioneel applicatiebeheer.

De Universiteit Utrecht is vooruitstrevend in onderzoek en onderwijs. Dat vraagt om innovatieve IT-voorzieningen voor onze docenten en onderzoekers. En om de beste IT specialisten!

Wat ga je doen?
 • Jij zorgt voor een goede beschikbaarheid van het Moodle platform. Ook ontwikkel je scripting om het beheer verregaand te automatiseren.
 • Je monitort en beheert verschillende applicatie-omgevingen, gebouwd bovenop Linux, Apache/NGINX en PostgreSQL. Je bereidt upgrades voor en voert ze uit.
 • Je bewaakt en vergroot de schaalbaarheid van het Moodle platform.
 • Je werkt samen met softwareontwikkelaars en je bent de schakel tussen (beheer)afdelingen.
 • Je denkt actief mee over de doorontwikkeling van onze systemen.

lees meer

Functie-eisen Wat breng je mee?
 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, of een vergelijkbaar werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring als technisch applicatiebeheerder, systeembeheerder of DevOps Engineer.
 • Je hebt ervaring met open source applicaties.
 • Je hebt ruime kennis van Linux, Apache/NGINX en PHP 7.
 • Je kent PostgreSQL of een vergelijkbare database.
 • Je hebt ervaring met Ansible, of vergelijkbare software voor configuratiemanagement.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met git.
 • Ervaring met Moodle is een pre.
 • Je bent zorgvuldig in je werk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Wij bieden een dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.836,- en maximaal € 4.474,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Tevens krijg je de beschikking over een laptop en een mobiele telefoon van de Universiteit Utrecht.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De directie Information Technology Services (ITS) is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de hele universiteit. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 30.000 studenten maken gebruik van de diensten van ITS. De gebruiker staat altijd centraal. En ITS werkt nauw samen met de faculteiten. Het doel? Medewerkers en studenten zo goed mogelijk ondersteunen bij hun onderzoek en onderwijs. De directie ITS bestaat uit ruim 200 IT’ers en is opgedeeld in drie clusters: Applications, Infrastructure en Administration. We werken met een combinatie van flexwerken en thuiswerken.

Aanvullende informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met:
Frank Heere (Department Manager Research & Data Management Services), via [email protected] of 06 26 73 28 43.

Solliciteren
Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via onderstaande sollicitatieknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reageren uiterlijk
28/11/2021

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures DevOps Engineer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures