Leergierige PHP Developer gezocht met liefde voor (water)sport - Utrecht

Utrecht

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Een frisse start
Het Watersportverbond werkt een kleine tien jaar met een extern customer relationship management (CRM) platform en heeft daarmee onstuimige jaren achter de rug. Na jaren van verschillende integraties en partners is er op een groot aantal vlakken te weinig progressie geboekt. Er is nu een uniek moment ontstaan waarbij is besloten afscheid te nemen van dit platform en een intern ontwikkelteam op te zetten die een frisse start gaat maken.

Een enorme uitdaging
Het Watersportverbond bestaat uit én maakt zich sterk voor zo’n 350 aangesloten watersportverenigingen, die meer dan 80.000 leden vertegenwoordigen. Deze recreanten, breedtesporters, wedstrijdsporters en topsporters moeten kunnen verwachten dat het Watersportverbond ze vlekkeloos helpt bij hun activiteiten. Bij deze duizelingwekkende aantallen zijn geweldige systemen en processen een must. 

Het hart van de sport
Het Watersportverbond is gevestigd in het gaafste kantoor voor sportend Nederland op een gemakkelijk bereikbare plek in Utrecht. Dit nieuwe pand straalt in alles sport uit en bied je de kans om samen te werken met vakgenoten die met dezelfde uitdagingen bezig zijn. Het afgelopen jaar heeft ons echter ook geleerd dat een deel van de tijd thuiswerken tot de mogelijkheden behoort.

Wat wij zoeken
We zoeken een leergierige PHP developer die graag meedenkt over het grotere plaatje. Het doel is daarbij altijd om een geweldige ervaring te bieden voor recreanten, breedtesporters, wedstrijdsporters en topsporters. We vinden het fantastisch als je een visie hebt en die graag wilt delen.
 

lees meer

Functie-eisen
  • We werken bewust met een Monolithic application, waarbij wij uitsluitend PHP (met een minimalistisch framework), MySQL en javascript gebruiken.
  • Vanzelfsprekend maken we ook gebruik van REST apis en allerhande libraries als dat nodig is. 
  • Gevoel voor UX-design is een absolute pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Wat wij jou kunnen bieden
  • Een invloedrijke rol in een nieuw team dat zeer veel invloed gaat hebben op het succes en de koers voor de komende jaren.
  • Een werkomgeving waar je samenwerkt met de mensen uit de (top)sportwereld.
  • Flexibiliteit en de mogelijkheid tot werken op afstand.
  • Een goed salaris en een sterke CAO (sport) inclusief reiskostenregeling. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het Watersportverbond bestaat uit én maakt zich sterk voor meer dan 350 aangesloten watersportverenigingen en meer dan 80.000 leden met liefde voor de watersport.

We ondersteunen onze verenigingen op tal van gebieden, maken kinderen enthousiast voor de watersport, leiden trainers en instructeurs op zodat de wedstrijdsporters kunnen deelnemen aan eigentijdse en goed georganiseerde wedstrijden.

Ook maken we ons sterk voor het schoon, veilig en toegankelijk houden van onze Nederlandse vaarwegen en ondersteunen we onze topsporters in het behalen van medailles.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Lead PHP developer in Utrecht