Product Owner - Utrecht

Utrecht

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Een bruggenbouwer. Dat ben jij in één woord. Jij vormt de brug tussen de klant en de leverancier. Tussen de business en de IT. Tussen de vraag en de oplossing. Daarom zoeken we jou.

Vertel verder...

De gaafste software bouwen voor toekomstgerichte klanten, dat is de focus van dit bedrijf. Oplossingen die zichtbaar verschil maken. Van offertetools en klantportalen, tot pro-actieve chatbots en tools voor vastgoedbeheer. Het maakt daarbij niet uit in welke branche een klant actief is, maar gaat er juist om hoe snel ze willen veranderen.

Ieder project is anders. Geen bedrijf is hetzelfde en de volgende uitdaging is nog groter dan de laatste. Het is dus belangrijk om die uitdaging goed te begrijpen en een passende oplossing te bieden. This is where you come in.

Wat hebben ze nodig?

Om een passend antwoord te vinden op de vraag van hun klanten, willen ze de vraag eerst echt begrijpen. De vraag achter de vraag. Daarom hebben ze iemand nodig die de taal van hun klanten spreekt. Iemand die snel de weg weet te vinden in een nieuwe omgeving.

Als product owner werkt je elke dag nauw samen met de Scrum Master en een team toegewijde software ontwikkelaars. Samen gaan jullie aan de slag om de wens van de klant te realiseren, waarbij jij de projectplanning bewaakt. Van de backlog tot releaseplanning. Door nauw contact te onderhouden met zowel het team als de klant weet jij verwachtingen te managen en sturing te geven waar nodig.

Klinkt gaaf, maar krijg ik er ook wat voor terug?

Natuurlijk wordt jij voor al dat harde werk ook goed beloond. Om te beginnen met een basisalaris tussen de €50.000 en €65.000 bruto per jaar. Daarnaast ontvang je een uitstekend pakket aan secundaire voorwaarden, incl. pensioen. Flexibele werktijden, af-en-toe thuiswerken en regelmatig externe cursussen of opleiding volgen zijn daar ook allemaal bij inbegrepen. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.167 - € 5.417 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Product Owner in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures