(Medior) Python Developer welke files vermindert - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het belangrijkst aan deze functie is dat jij als Python Developer ook met Artificial Intelligence mag werken en daarbij een grote verantwoordelijkheid hebt waarbij je veel vrijheid krijgt. Je hebt dan ook directe impact op de producten die je maakt en dit doe je samen met een team welke erg gespecialiseerd is binnen Python Engineering!

Ze kijken hier naar mogelijkheden om fileproblemen tegen te gaan. 80-90% van de files bestaat uit woon-werkverkeer. Zij focussen zich dan ook op bedrijven, waarvoor zij platform ontwikkelen voor mobiliteitsoplossingen. Smartparking is hier een voorbeeld van. Het is echt een heel tof energiek bedrijf met veel ambities. Zo willen zij op termijn hun producten/diensten elders in Europa aanbieden. De industrie waar zij in opereren is ontzettend data gevoed waarbij ze graag direct bijdragen door waarde toe te voegen! Je zult dan ook direct resultaten zien van jouw werk. Ze zijn opzoek naar een echte teamplayer! Je gaat bijvoorbeeld middels Agile Scrum sprints maken en daar moet je goed voor samen kunnen werken.

Je werkt aan verschillende producten en daarom kun je ook goed afwisselen tussen de werkzaamheden die jij verricht. Je bouwt iets dat direct impact heeft op de fileproblemen die wij momenteel kennen. Je zal op die manier echt iets gaan bijdragen in de maatschappij. Jij gaat impact maken! Het gaat hier voornamelijk om een Backend rol waarbij je de functie Python Developer ofwel Artificial Intelligence Developer kan noemen. Je gaat met 11 andere collega's werken aan verbetering van de huidige producten & je mag werken aan R&D waarbij je nieuwe producten mag ontwikkelen. Hoe tof klinkt het op een verjaardag dat jij kan zeggen dat jij ervoor zorgt dat mensen op tijd op bestemming kunnen komen, dankzij jullie uitvindingen?

Je mag hier tevens met de laatste technieken, tooling en libraries werken waarbij je ook een stuk AI Development, ML, Data Engineering, Cloud en Science op je mag pakken. Hierbij zal je wel 70% van je tijd bezig zijn met Python Engineering. Ook is het in deze rol belangrijk dat je API's kan bouwen. Ze zoeken hier een zelfverzekerde en enthousiaste technologie-geek welke graag een steentje wil bijdragen aan verbetering van het klimaat door files (en dus hogere uitstoot) te voorkomen.

Deze organisatie zorgt erg goed voor haar medewerkers en ze verzorgen bijvoorbeeld lunch, VrijMiBo en regelmatig bedrijfsuitjes! Ze vinden het belangrijk dat jij je thuisvoelt en daar doen ze heel veel moeite voor.

lees meer

Functie-eisen

- Relevante universitaire opleiding (econometrie, wiskunde, bedrijfskunde o.i.d.);
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
- Je hebt ervaring binnen het bouwen van API's;
- Backend Python development en Numpy, Pandas, Keras, Flask, Sci-kit Learn, Pycharm of andere packages binnen Python;
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
- Je hebt passie voor alles wat met (Big) Data te maken heeft;
- Machine Learning ervaring en Cloudbased werken;
- Je kan gestructureerd werken, volgens plan.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed.  Een goed salaris, veel opleidingsmogelijkheden en flexibiliteit.
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Farid van Mastbergen op telefoonnummer :+31 (0)6 52 50 19 82 . Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Mijn klant bestaat momenteel 4 jaar en is een snelgroeiend bedrijf dat zich focust op mobilteitsoplossingen. Ze zitten in vlakbij Centraal Station van Utrecht. Ze kijken hier naar mogelijkheden om fileproblemen tegen te gaan. 80-90% van de files bestaat uit woon-werkverkeer.

Momenteel werken hier ongeveer 22FTE waarvan er 11 technisch zijn. Ze werken aan platforms waarbij zij prachtige oplossingen creëren om fileproblemen te verminderen. Ze zijn momenteel op zoek naar versterking binnen Python Development/Artificial Intelligence welke minimaal 3 jaar ervaring heeft als Data Engineer, Machine Learning Developer, Computer Vision Engineer, Backend Python Developer of als Artificial Intelligence Engineer. 
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Python Developer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures