Vacature Cloud Infrastructuur Engineer Managed Services - Utrecht

Utrecht

Add Value IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze organisatie staat bekend als een van de beste clubs binnen de Microsoft Cloud hoek, en zijn een begrip in de Office365 en Azure wereld. Met een honderdtal Office365, Intune en Azure specialisten spelen ze mee op het hoogste niveau, en helpen ze klanten bij zowel implementatie als onderhoud van hun omgevingen.  

Vanwege groei zijn ze nu op zoek naar een infrastructuur Engineer voor de Managed Services afdeling. Jij kunt Intune, Office365 en Azure dromen, en hebt de nodige verstand van de infrastructuurlaag daaronder.   

De Managed Services van deze club zijn de echte specialisten, en het team bestaat voornamelijk uit Consultants die het zat waren om iedere dag uren op de weg te zitten. Het is dus geen simpel beheer, maar ze vragen van jou dat je echt de specialist bent waar klanten met al hun vragen terecht kunnen. Je brengt de Cloud omgevingen van klanten in kaart, je adviseert over Security by design, en helpt ze met de implementatie. Dit doe je samen met de 9 collega’s in het Managed Services team.   

In deze rol zul je de meeste tijd remote werken vanaf het kantoor in Utrecht of vanuit huis, en zul je ongeveer 1 keer per week naar de klant gaan.   

  • Relevante opleiding op HBO/WO niveau 
  • Minimaal 3 jaar ervaring met de Microsoft Technologie, met name Office365, Intune en Azure 
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een advies rol, waar je hebt meegewerkt aan grote implementaties 
  • Minimaal 1 jaar ervaring met Azure Infrastructure 
  • Een club met 100 bevlogen Office365/Azure Specialisten  
  • Veel remote werken, en dus weinig reizen 
  • Gezellige borrels en uitjes met jouw collega’s 
  • Een flink jaarlijks opleidingsbudget 
  • Natuurlijk een prima salaris + secundaire arbeidsvoorwaarden 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!