+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Urk.

Senior C# .NET Developer Urk

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Skrepr

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
Skrepr

Gevraagd

 • 38 - 40 uur
 • Universiteit of hoger
 • Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen?

Als Senior Software Engineer (.NET) bouw je mee aan high-tech softwareoplossingen voor opdrachtgevers. Je werkt samen met andere ontwikkelaars in klantteams om onze software zo optimaal mogelijk te laten werken en onze opdrachtgevers tevreden te stellen. Dit gaat zeker niet volgens het ‘jij vraagt, wij draaien’ principe. Nee, jij neemt plaats op de stoel van de klant en onderzoekt eerst voor welke uitdaging er een oplossing gebouwd moet worden. Je stelt de juiste vragen, jouw opdrachtgever is immers geen software genie, en neemt de opdrachtgever mee in mogelijkheden.

Waar kom je te werken?

Skrepr is specialist in het ontwikkelen van maatwerk software. Inmiddels telt ons bedrijf meer dan 50 professionals en zijn wij een succesvolle scale-up te noemen. Vanuit onze standplaats Urk bedenken, ontwikkelen en analyseren wij dagelijks eigen vernieuwende IT-oplossingen voor midden/groot bedrijf en semi-overheid. We werken op detacherings en teamverband basis. Dit betekent dat jij bij onze klanten gedetacheerd kunt worden of in een private team komt te werken. We groeien snel maar vergeten niet dat FUN het allerbelangrijkste is. Dit is direct voelbaar en zichtbaar op het moment dat je ons bedrijf binnenstapt.

Wat wij vragen?
 • Als Senior Software Engineer heb jij een ongekende passie voor programmeren en komt jouw creativiteit het beste tot zijn recht in een omgeving met minimale kaders.
 • Je bent communicatief, gedreven en ondernemend.
 • Je bent nieuwsgierig naar dilemma’s van jouw opdrachtgever en gaat hierover in gesprek. Dit is wellicht buiten je comfortzone, maar de ‘wil’ om de stap te zetten is het belangrijkste.
 • Wij ondersteunen je bij de rest!
Wat wij bieden?

Binnen Skrepr hangt een gezellige en informele werksfeer. Creativiteit is voelbaar en zichtbaar. Werkplezier is één van de belangrijkste pijlers binnen de organisatie. Dit zie je ook terug in de arbeidsvoorwaarden. Een voorbeeld hiervan is de ‘incentives menukaart’; Een keuzepakket met allerlei leuke extra’s als sporten onder werktijd, bedrijfsmassage en een heuse kapper.

Bedrijfsomschrijving

Gewone software-oplossingen zijn nuttig, maar vaak zo saai. Niets voor ons. Wij zijn skrepr_ Bij ons gaan slim, snel en stijl hand in hand. Want waarom zou de software waar je vele uren per dag mee werkt niet mogen voelen als thuiskomen? Dat betekent geen copy-paste-producten of eenheidsworsten. Een skrepr-klant heeft recht op maatwerk. Voor een goed pak ga je toch ook niet naar een grote winkelketen? Dat laat je over aan de vakman, die zijn ambacht verstaat, de tijd heeft, meedenkt, alles twee keer opmeet en je uiteindelijk verrast met een product om de blits mee te maken. Zo werkt skrepr.  Het skrepr-avontuur begon in 2008. In dat jaar startten Geert Hoekstra en Rinke Brands met skrepr om bedrijven slimmer en efficiënter te maken met hun grote liefde – _vernieuwende software en slimme technologie. Inmiddels telt het bedrijf meer dan vijftig professionals. Vanuit standplaats Urk bedenkt, ontwikkelt en analyseert dit team dagelijks eigen vernieuwende oplossingen voor klanten als Liander, VUmc, Cameranu.nl en de gemeentes Amsterdam en Den Haag.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in