+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Udenhout.
Laad meer vacatures

IT support specialist - werkplekbeheer op diverse locaties Udenhout

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Experis

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Gevraagd

 • 40 uur
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

 • Tijdelijk contract
 

Locatie

Udenhout
 

Vacature in het kort

In deze rol help je collega's met technische vragen en problemen. Je legt hen ook uit hoe ze beter met IT kunnen werken. Alles wat je doet, hou je goed bij. Je werkt samen met bedrijven die ons helpen met IT. Ook zorg je dat we weten welke spullen we hebben en wat er nog moet komen. Dit werk doe je op meerdere plekken. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

 • Verstrek technische ondersteuning (1ste en 2de lijns) aan medewerkers op verschillende vestigingen bij vragen en problemen met betrekking tot hardware, software en netwerk.
 • Geef persoonlijke instructie aan gebruikers om hun digitale vaardigheden te verbeteren en efficiënt gebruik te maken van IT-middelen.
 • Zorg voor nauwkeurige documentatie van alle werkzaamheden en incidenten in Topdesk.
 • Werk samen met leveranciers om de kwaliteit van de diensten die we afnemen te beoordelen en te waarborgen.
 • Voer assetmanagement en magazijnbeheer uit, inclusief verantwoordelijkheid voor het bijhouden van inventaris en voorraden.


Gevraagd

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als klantgericht en behulpzaam. En met jouw flexibele instelling als het gaat om je werkdagen en tijden zit het ook goed. Net als bij je collega’s. Daarnaast beschik je als vriendelijke Werkplekbeheerder over:

• Minimaal een MBO opleiding in een relevante IT-richting.
• Minimaal 2 jaar werkervaring als werkplekbeheerder
• Rijbewijs B.Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Timothy Claessens via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0182-692020.

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  Een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Daar hebben we jou voor nodig. En met zo’n familiebedrijf van 1.850 collega’s en 22 vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. Gegarandeerd. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. We leren van én met elkaar. Tijdens leer-werktrajecten of complexe projecten waar je met verschillende collega’s samenwerkt. Tevreden collega’s zorgen voor tevreden klanten. Met als resultaat dat we zijn uitgeroepen tot een van de beste werkgevers binnen onze branche! Iedere dag het beste werk leveren. Daar gaan we voor. Samen. Help je mee? 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in