Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
4 dagen geleden geplaatst • 33x bekeken

Functioneel applicatiebeheerder sociaal domein

Uden
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Gemeente Maashorst

Gemeente Maashorst
51 - 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Maak het in Maashorst als

Functioneel applicatiebeheerder sociaal domein

’n Goeie baan barstensvol:
 • Impact: de Centric-applicaties die jij beheert zijn als een levensader voor onze gemeente. Mede dankzij jouw expertise kunnen inwoners vertrouwen op goede sociale steun en persoonlijke en transparante dienstverlening.
 • Dynamiek: de livegang van onze nieuwe gemeentelijke applicaties is in volle gang, en als ervaren functioneel beheerder speel jij daarin een sleutelrol!
 • Avontuur: je pioniert in een gloednieuwe gemeente.
Dit ga je doen
Jij beheert en optimaliseert de Suite voor het Sociaal Domein. Deze verzameling van Centric-applicaties heeft voor jou nauwelijks geheimen. Dat maakt je een waardevolle troubleshooter voor alle collega’s die ermee werken. Na je inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag en beantwoord je vlot alle vragen die op je afkomen. Naast deze helpdeskfunctie ben je op nóg een front onmisbaar: je genereert data en statistieken voor onze afdelingen. Hierdoor weten we precies hoe het ervoor staat in onze gemeente op het gebied van de Wmo, Jeugdwet en Participatiewet. Zo kunnen we onze meest kwetsbare inwoners goed van dienst zijn.

Het sociale domein is altijd in beweging. Helemaal in een nieuwe gemeente als Maashorst. Voor jou liggen er dan ook mooie kansen en uitdagingen. Als ervaren functioneel applicatiebeheerder werk je actief mee aan projecten om ons applicatielandschap te vernieuwen en verbeteren. Samen met kwaliteitsmedewerkers, beleidsadviseurs, consulenten en IT-specialisten optimaliseer en digitaliseer je onze processen. Daarbij ben jij een echte spin in het web, die vanuit kennis van applicaties en processen de verschillende betrokkenen met elkaar verbindt.

Je doet het samen met
Een klein team met slimme applicatiebeheerders binnen het sociale domein. We ontzorgen de interne klanten waar we kunnen. Natuurlijk houden we de applicaties in de lucht, maar we denken bijvoorbeeld ook mee over nieuwe ontwikkelingen. Stel: er is een wetswijziging. Wat betekent die voor onze processen? En hoe kunnen we nog verder digitaliseren, waardoor inwoners 24/7 op onze dienstverlening kunnen rekenen? Ons team zoekt altijd naar verbetering en is nauw verbonden met de rest van de organisatie. Als nieuwe collega krijg je veel ruimte om te groeien en om jouw ideeën te delen.

Dit zijn wij
Even voorstellen. Wij zijn Maashorst. Een splinternieuwe gemeente met zes bruisende kernen, omgeven door natuur zoals je die nergens anders tegenkomt. Bij ons vind je het beste van twee werelden: alle voorzieningen in de buurt en toch ruimtelijk en omringd door groen wonen en werken. Dat we nieuw zijn, betekent dat we nog volop aan het uitvinden zijn wie we zijn en welke weg we gaan bewandelen. Spannend? Ja, soms wel. Maar het biedt ook ontzettend veel kansen. Dit is precies de fase waarin jij mee kan en mag bouwen. Dus wil je écht impact maken? Dan is dit het moment om in te stappen.

Over impact gesproken: Maashorst barst van de ambities! In onze eigen gloednieuwe organisatie én in onze prachtige gemeente, waar natuurliefhebbers en levensgenieters ondergedompeld worden in ‘goei leven’. Om een van onze ambities te noemen: Maashorst als toeristische streek op de kaart zetten. Letterlijk. We willen dat heel Nederland in 2026 weet waar Maashorst ligt. Ja, echt! Deze en andere plannen verwezenlijken we graag met een stel vrijzinnige pioniers, die zin hebben in een oer-Brabants avontuur. Zie jij het al voor je? Dan ontmoeten we je graag. De soep staat klaar.

En naast de soep krijg je van ons
 • Goeie voorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget, 144 verlofuren, pensioenopbouw en zicht op een vast contract.
 • Veel vrijheid om werk en privé te combineren.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
 • Ondersteuning om prettig thuis te werken én (binnenkort) een splinternieuwe werkomgeving in het levendige hart van Uden.
 • Gemoedelijk samenwerken en veel gezelligheid (onder meer door de actieve personeelsvereniging).
 • Een werkgever en teammanager met oprechte aandacht voor jou.


Functie-eisen

Werken in Maashorst past bij jou als je het leuk vindt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze nieuwe gemeente en ertegen kunt dat dit soms gepaard gaat met wat turbulentie. Het belangrijkste? Dat je verantwoordelijkheid neemt en energie toevoegt aan ons team. Om succesvol te zijn in deze functie breng je daarnaast het volgende mee:
 • Hbo-niveau en ervaring als functioneel beheerder van Centric-applicaties in het sociale domein.
 • Kennis van de Wmo 2015, Jeugdwet en Participatiewet en inzicht in gemeentelijke processen.
 • Een digital mindset: jij vindt digitalisering de normaalste zaak van de wereld, ziet snel verbanden, bent nieuwsgierig en hebt nieuwe processen en systemen in no time onder de knie.
 • Een open en oplossingsgerichte houding, waardoor collega’s jou makkelijk benaderen als ze hulp nodig hebben.


Aanbod

We zijn benieuwd naar jou! Upload uiterlijk 31 januari je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. Binnen 5 werkdagen hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking. Het eerste gesprek vindt plaats op 7 februari via videobellen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in