Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
12 dagen geleden geplaatst • 43x bekeken

Junior functioneel applicatiebeheerder sociaal domein

Uden
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Gemeente Maashorst

Gemeente Maashorst
51 - 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

 • 26 - 28 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • Junior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Maak het in Maashorst als …

Junior functioneel applicatiebeheerder
sociaal domein

n Goeie baan barstensvol:
 • Impact: de Centric-applicaties die jij beheert zijn als een levensader voor onze gemeente. Mede dankzij jou kunnen inwoners vertrouwen op goede sociale steun en persoonlijke en transparante dienstverlening.
 • Groeikansen: de wereld van functioneel applicatiebeheer ligt voor jou open. Je start met de basics. Leer je vlug? Dan krijg je snel meer verantwoordelijkheid.
 • Avontuur: je pioniert in een gloednieuwe gemeente.
Dit ga je doen
Als junior functioneel applicatiebeheerder ben jij dé helpdesk voor alle collega’s die met de Suite voor het Sociaal Domein werken. Dit is een verzameling van Centric-applicaties die het mogelijk maken om onder andere de Wmo, Jeugdwet, Participatiewet en minimaregelingen uit te voeren. Cruciaal voor onze meest kwetsbare inwoners. Krijgt een consulent een foutmelding in het systeem? Dan haal jij de onderste steen boven om het issue op te lossen. Je beantwoordt de telefoon en beheert de mailbox, maar genereert ook data en statistieken. Bijvoorbeeld als een afdeling wil weten hoeveel nieuwe aanvragen voor de levensonderhoudregeling er de afgelopen maand zijn binnengekomen. Zo bied je waardevolle inzichten aan je collega’s.

Het leuke bij ons? Je start terwijl de livegang van onze nieuwe gemeentelijke applicaties in volle gang is. Dynamiek gegarandeerd! Bovendien is het sociale domein is altijd in beweging én willen wij als nieuwe gemeente een vernieuwingsslag maken in onze dienstverlening. Wie weet speel jij daar straks een sleutelrol in.

Je doet het samen met …
Een klein team met slimme applicatiebeheerders binnen het sociale domein. We ontzorgen de interne klanten waar we kunnen. Dat betekent niet alleen de applicaties in de lucht houden, maar ook meedenken over nieuwe ontwikkelingen. Stel: er is een wetswijziging. Wat betekent die voor onze processen? En hoe kunnen we nog verder digitaliseren, waardoor inwoners 24/7 op onze dienstverlening kunnen rekenen? Ons team zoekt altijd naar verbetering en is nauw verbonden met de rest van de organisatie. Als nieuwe collega krijg je veel ruimte om te groeien en om jouw ideeën te delen.

Dit zijn wij
Even voorstellen. Wij zijn Maashorst. Een splinternieuwe gemeente met zes bruisende kernen, omgeven door natuur zoals je die nergens anders tegenkomt. Bij ons vind je het beste van twee werelden: alle voorzieningen in de buurt en toch ruimtelijk en omringd door groen wonen en werken. Dat we nieuw zijn, betekent dat we nog volop aan het uitvinden zijn wie we zijn en welke weg we gaan bewandelen. Spannend? Ja, soms wel. Maar het biedt ook ontzettend veel kansen. Dit is precies de fase waarin jij mee kan en mag bouwen. Dus wil je écht impact maken? Dan is dit het moment om in te stappen.

Over impact gesproken: Maashorst barst van de ambities! In onze eigen gloednieuwe organisatie én in onze prachtige gemeente, waar natuurliefhebbers en levensgenieters ondergedompeld worden in ‘goei leven’. Om een van onze ambities te noemen: Maashorst als toeristische streek op de kaart zetten. Letterlijk. We willen dat heel Nederland in 2026 weet waar Maashorst ligt. Ja, echt! Deze en andere plannen verwezenlijken we graag met een stel vrijzinnige pioniers, die zin hebben in een oer-Brabants avontuur. Zie jij het al voor je? Dan ontmoeten we je graag. De soep staat klaar.

En naast de soep krijg je van ons …
 • Goeie voorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget, 144 verlofuren, pensioenopbouw en zicht op een vast contract.
 • Veel vrijheid om werk en privé te combineren.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
 • Ondersteuning om prettig thuis te werken én (binnenkort) een splinternieuwe werkomgeving in het levendige hart van Uden.
 • Gemoedelijk samenwerken en veel gezelligheid (onder meer door de actieve personeelsvereniging).
 • Een werkgever en teammanager met oprechte aandacht voor jou.


Functie-eisen

Werken in Maashorst past bij jou als je het leuk vindt om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze nieuwe gemeente en ertegen kunt dat dit soms gepaard gaat met wat turbulentie. Het belangrijkste? Dat je verantwoordelijkheid neemt en energie toevoegt aan ons team. Om succesvol te zijn in deze functie breng je daarnaast het volgende mee:
 • MBO-niveau.
 • Een digital mindset: jij vindt digitalisering de normaalste zaak van de wereld, ziet snel verbanden en hebt nieuwe processen en systemen in no time onder de knie.
 • Een open, leergierige en oplossingsgerichte houding: je klopt makkelijk bij collega’s aan en stelt vragen als je iets niet weet.
 • Bij voorkeur ervaring met Centric-applicaties (als applicatiebeheerder óf in een andere rol), liefst in het sociale domein.


Aanbod

We zijn benieuwd naar jou! Upload uiterlijk datum je motivatie en cv via de sollicitatiebutton op deze pagina. Binnen 3 werkdagen hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking. Het eerste gesprek vindt plaats op 11 januari via videobellen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in