Java Developer Zorg - Tynaarlo

Tynaarlo

JAVA Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je komt dus terecht in een dynamisch en hecht team van developers. Binnen dit team ga je aan de slag met de migratie van private cloud naar de public cloud. Je wordt on the job ingewerkt door je ervaren collegas, waardoor je geleidelijk aan meer kennis en kunde opbouwt. Op basis van je leercurve zal je aan steeds uitdagendere projecten werken. Er wordt hier uiteraard gewerkt met Java. Je onderzoekt manieren om onderdelen van de bestaande cloud omgeving te laten draaien op de publieke cloud omgeving, om ze vervolgens te testen.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO of vergelijkbaar;
 • Je hebt affiniteit met de zorgsector;
 • Enige ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van Linux en Java;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Communicatief vaardig en assertief.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.300 - € 5.500 p/m
Overige info
 • Salaris tussen de €2.300,- - €5.500,-, op basis van leeftijd en ervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • Pensioensregeling;
 • Goede doorgroeimogelijkheden;
 • Een uitdagende en afwisselende werkplek met ruimte voor eigen ingeving!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf, gevestigd in Tynaarlo, bevindt zich in de caremarkt en levert zorgtechnologie aan meer dan 250 zorginstellingen. Dit doen zij met een team van ongeveer 50 man, waarvan 10 developers. Dit doen zij op basis van IoT devices. Denk hierbij aan optische sensoren, zorgunits en geluidsdetectie. De devices worden ingezet als extra oren en ogen voor de zorg. Daarbij ontwikkelen zij ook apps om deze tech te ondersteunen.

Bij de organisatie staan de bewoners van de verzorgingstehuizen en verpleeghuizen centraal. Met de geavanceerde tech worden de bewoners bewaakt en zijn er meer handjes aan het bed. De IoT devices informeren de medewerkers over de bewoners. Zo kun je denken aan alarmeringen vanuit de optische sensoren wanneer bijvoorbeeld een bewoner uit bed is gevallen. Ook wordt er inzicht verkregen in gedragspatronen en daarbij kan ook de zorgbehoefte worden bepaald. Er kan dus op afstand een grote doelgroep worden bediend. Zo wordt de werkdruk voor medewerkers verlicht en de vrijheid en veiligheid van bewoners vergroot.

Wat deze werkgever zo uniek maakt is dat zij gebruik maken van opensource technologie. Deze wordt dan aangepast en dan ingezet in de zorg. Er hoeft geen daadwerkelijk product aangeschaft te worden. Het is toepasbaar op bijvoorbeeld een eigen smartphone of smartwatch. De tech die zij maken wordt daarnaast ook steeds geavanceerder en steeds verbeterd. Je komt dan ook terecht in zeer innovatieve werkomgeving. Bij elk project ben je betrokken van begin tot eind. Er wordt klantgericht gewerkt en ontwikkelt vanuit de marktvraag. Wat je ontwikkelt, wordt binnen korte tijd daadwerkelijk gebruikt en ingezet. Daarnaast is er ook ruimte voor eigen ideeën en projecten.

Op kantoor kom je terecht in een hecht team en word je daarnaast ook volop betrokken bij wat er in het bedrijf gebeurt. Elke vrijdag wordt er samen geluncht en er worden ook diverse uitjes georganiseerd door het jaar heen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Tynaarlo Bekijk alle soortgelijke vacatures