Python/Computer Vision & Zorgtechnologie - Tynaarlo

Tynaarlo

JAVA Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je werkt in een zeer innovatieve en dynamische omgeving. Je gaat aan de slag binnen het development team voor het herontwerp van hun Slimme Optische Sensor met als doel om, naast een nog betrouwbaardere detectie van clienten, een aansluiting te vinden op het nieuwe GCP platform. De ambitie is om volgend jaar een prototype te realiseren.

Het project van de Slimme Optische Sensor zal op basis van Computer Vision en Artificial Intelligence worden gebouwd. De kern omvat het ontwikkelen van een applicatie die op basis van camera beelden de mobiliteit van een bewoner kan detecteren en bij afwijkingen (bewoner valt uit bed, bewoner ligt op de grond, bewoner verlaat de kamer) dit meldt aan de zorg. Het gaat hierbij om het labelen van situaties middels een AI-algoritme waarbij het trainingsmodel via het GCP wordt aangeboden.

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde HBO of Universitaire, IT gerelateerdeopleiding;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaringals Python ontwikkelaar;
 • Je hebt ervaring met Linux en GCP technieken;
 • Je bent proactief, communicatief sterk,zelfstandig en opereert goed in een team;
 • Je hebteen kwaliteits-, klantgerichte en flexibele werkinstelling;
 • Je hebt gedegen kennis van technologieën als: Machine Learning, AI, Deep Learning, Computer Vision. 

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
 • Pensioensregeling;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Een uitdagende baan (32-40 uur) in een innovatieve, groeiende organisatie;
 • Werken in een collegiaal en gemotiveerd team;
 • Eigen verantwoordelijkheid en een gevarieerd takenpakket. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf is gevestigd in Tynaarlo waar het gehele team bestaat uit zo'n 45 man waarvan 5 ontwikkelaars. De organisatie bevindt zich in de caremarkt en houdt zich bezig met het ontwikkelen van zorgtechnologie voor meer dan 250 zorginstellingen. Dit doen zij op basis van IoT devices. Denk hierbij aan optische sensoren, zorgunits en geluidsdetectie. De devices worden ingezet als extra oren en ogen voor de zorg. Daarbij ontwikkelen zij ook apps om deze tech te ondersteunen.

Bij de organisatie staan de bewoners van de verzorgingstehuizen en verpleeghuizen centraal. Met de geavanceerde tech worden de bewoners bewaakt en zijn er meer handjes aan het bed. De IoT devices informeren de medewerkers over de bewoners. Zo kun je denken aan alarmeringen vanuit de optische sensoren wanneer bijvoorbeeld een bewoner uit bed is gevallen. Ook wordt er inzicht verkregen in gedragspatronen en daarbij kan ook de zorgbehoefte worden bepaald. Er kan dus op afstand een grote doelgroep worden bediend. Zo wordt de werkdruk voor medewerkers verlicht en de vrijheid en veiligheid van bewoners vergroot.

Wat de organisatie zo uniek maakt is dat zij gebruik maken van opensource technologie. Deze wordt dan aangepast en dan ingezet in de zorg. Er hoeft geen daadwerkelijk product aangeschaft te worden. Het is toepasbaar op bijvoorbeeld een eigen smartphone of smartwatch. De tech die zij maken wordt daarnaast ook steeds geavanceerder en steeds verbeterd. Je komt dan ook terecht in zeer innovatieve werkomgeving. Bij elk project ben je betrokken van begin tot eind. Er wordt klantgericht gewerkt en ontwikkelt vanuit de marktvraag. Wat je ontwikkelt, wordt binnen korte tijd daadwerkelijk gebruikt en ingezet. Daarnaast is er ook ruimte voor eigen ideeën en projecten.

Op kantoor kom je terecht in een hecht team en word je daarnaast ook volop betrokken bij wat er in het bedrijf gebeurt. Elke vrijdag wordt er samen geluncht en er worden ook verscheidende uitjes georganiseerd door het jaar heen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!