30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
30+ dagen geleden geplaatst • 2x bekeken

Fullstack Software Developer Tilburg • Jelling IT Professionals

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • Auto v/d zaak
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Fullstack Software Developer - FUNCTIE
Altijd al voor een succesvol en groot softwarebedrijf willen werken? Een software bedrijf dat compleet eigen ontworpen applicaties, online portals en websites bouwt? Een software bedrijf dat de beste technische kennis in huis heeft en maatwerk software voor zeer grote klanten produceert?

Onze opdrachtgever uit Tilburg heeft het allemaal. Een team van super creatieve en slimme techneuten ontwikkelt software voor uiteenlopende sectoren, voor zowel (grote) non-profit organisaties (zoals zorginstellingen, het onderwijs, overheden, etc.) als voor grote en kleinere profit organisaties, uit bijvoorbeeld de verzekeringsbranche.

Werken met klanten uit deze verschillende sectoren en branches is niet alleen afwisselend, het daagt je uit steeds anders te denken en je werkwijze en communicatievaardigheden aan te passen aan de verschillende klantprofielen en hun specifieke wensen, welke je mee in kaart helpt te brengen.

Voor deze functie als Fullstack Software Developer is het van belang dat je niet alleen technisch, maar vooral ook communicatief sterk bent. Je werkt namelijk 2 à 3 dagen per week on-site bij klanten, voornamelijk bij klanten uit de omgeving van Gorinchem en Utrecht. De overige dagen werk je óf vanuit het thuishonk in Tilburg, óf vanuit huis. Er is sprake van veel flexibiliteit. Een lease-auto zit standaard bij je contract inbegrepen.

Fullstack Software Developer - AANVULLENDE INFO
Het ontstaan van dit succesvolle softwarebedrijf in Tilburg gaat terug tot in de jaren ’90 van de vorige eeuw. Dat lijkt lang geleden en is het eigenlijk ook! Al zo’n 30 jaar bouwt men aan de continuïteit van het bedrijf; de band met kleinere èn grote tot zeer grote, nationale klanten en bijbehorende succesverhalen, maar voorál ook aan de band met medewerkers. Velen werken al járen met veel, heel veel plezier èn trots voor dit prachtige softwarebedrijf.

Onlangs heeft het bedrijf een nieuw, groter, super modern en stijlvol ingericht pand betrokken, waar men gestaag aan verdere uitbreiding bouwt. Ten behoeve van deze uitbreiding is men op zoek naar technisch bekwame, creatieve en uitermate gepassioneerde Fullstack Software Developers met minimaal 3 jaar ervaring.

Voor de back-end werkt men o.a. met .NET / MVC en voor de front-end met Angular. Scrum Masters zijn zéér welkom. Je krijgt ook de mogelijkheid om als Tech Lead te starten of in deze rol te groeien. Dan word je verantwoordelijk voor de technische inrichting van projecten en het leiden van kennissessies.

De IT teams zijn zelfsturend en zijn verdeeld over een aantal clusters. Deze clusters worden geleid door een Business en een Operations Lead. Er wordt gewerkt volgens de Agile/Scrum methode, met sprints van gemiddeld 2 weken.

Fullstack Software Developer - AANBOD

Het zal je niet verbazen, dat een bedrijf als dit voorop loopt qua technologie. Het is voorál de technologie waar je door aangetrokken zou moeten worden. Een net salaris, dat past bij een Fullstack Software Developer met een aantal jaren ervaring, hoort daar natuurlijk bij.

What else?

 • Een ISO gecertificeerde werkgever!
 • Een laptop en internet-/telefoonvergoeding;
 • Werken met de aller, állernieuwste technieken;
 • Werken met technische, zéér gedreven developers;
 • Een pensioenregeling mét nabestaandenverzekering;
 • Zeer transparante, eerlijke communicatie en werkwijze;
 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om dagen bij te kopen;
 • Medewerkers zijn trots op zichzelf, elkaar, hun werk én het bedrijf;
 • De ongedwongen, ontspannen en open sfeer van een familiebedrijf;
 • Een persoonlijk budget voor opleidingen, cursussen, studie, coaching, etc.;
 • Meedenken, persoonlijke inbreng en initiatieven zijn geen bonus, maar standaard!
 • Kwaliteit, klanttevredenheid en de werknemers die dit bewerkstelligen zijn áltijd nummer 1;
 • Een interessant aanbod en vrije deelname aan kennissessies, trainingen, workshops, etc.;
 • Standaard een lease-auto of aantrekkelijke reiskostenvergoeding voor iedere medewerker;
 • Een bedrijf dat non-stop investeert in medewerkers, zowel qua technische als persoonlijke ontwikkeling;
 • Doorgroei in zowel diepte (specialisatie) als breedte (een ander vakgebied of functie) is altijd bespreekbaar en uitvoerbaar!
 • Balans tussen werk en privé is geen doel, maar randvoorwaarde (denk aan flexibele werktijden, part-time werken, thuiswerken, familie en vrienden die altijd welkom zijn op de werkvloer én tijdens uitjes, barbeques en feestjes.

Kortom; betere voorwaarden kun je je niet wensen. Lees snel verder en solliciteer op deze functie als Fullstack Software Developer in Tilburg!


Fullstack Software Developer - SOLLICITEREN

Wij zijn op zoek naar Fullstack Software Developers vanaf 3 jaar werkervaring. Je gaat werken in teamverband vanuit het kantoor in Tilburg / op locatie bij klanten / zelfstandig vanuit huis. Klanten bevinden zich in de omgeving van Gorinchem en Utrecht. Je kunt hierbij rekenen op zeer veel flexibiliteit qua werktijden!

Vanwege de hoge mate van klantcontact, is communicatie erg belangrijk. Je bent daarom niet alleen technisch, maar voorál ook sociaal, communicatief en professioneel in de omgang.

Het vereiste denk- en werkniveau voor deze functie als Fullstack Software Developer is HBO. Afgestudeerde MBO’ers met de nodige werkervaring, die graag op dit niveau mee willen draaien, zijn zéker van harte welkom. Hen wordt gevraagd een test af te nemen om hen op HBO niveau in te kunnen schalen.

Kijk voor een compleet en actueel aanbod IT vacatures op !

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in