30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
6 dagen geleden geplaatst • 78x bekeken

Functioneel Beheerder Tilburg • VECOZO

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

VECOZO

VECOZO
51 - 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • Max. € 66.349 p/j
 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior

Vacatureomschrijving

Functioneel Beheerder
(32 – 40 uur)

Over VECOZO
VECOZO staat voor veilige communicatie in de zorg. Wij zijn een snelgroeiende landelijke dienstverlener op het snijvlak van zorg & ICT. Alle zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo'n 45.000 zorgaanbieders zijn bij ons aangesloten. Met slimme IT-systemen maken we voor hen het uitwisselen van administratieve gegevens zo veilig en gemakkelijk mogelijk.

Wij zoeken:
Een functioneel beheerder
Je gaat onderdeel uitmaken van team Functioneel Beheer (FB) binnen VECOZO. Dit team is betrokken bij de doorontwikkeling en het beheer van de VECOZO diensten. Functioneel Beheer is verantwoordelijk voor het achterhalen van behoeften van diverse partijen binnen de zorgketen (zorgaanbieders, zorgverzekeraars, softwareleveranciers en andere partijen).

Deze behoeften en wensen worden vervolgens vertaald naar oplossingen. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe en bestaande diensten van VECOZO, zoals bijvoorbeeld de Controle op Verzekeringsgegevens, of het Zorginkoopportaal.

Wat wordt jouw uitdaging?
Het team Functioneel Beheer bestaat uit 15 betrokken medewerkers die verantwoordelijk zijn voor meerdere diensten, producten of applicaties op operationeel niveau. Je biedt ondersteuning aan in- en externe eindgebruikers van VECOZO diensten. Denk hierbij aan het brengen van expertise om het functioneel beheer goed in te richten en de kwaliteit te borgen. Van specificatie tot inbeheername, en het faciliteren van (zorg)ketentesten.
Het werken in het team Functioneel Beheer vraagt om multitasking, je hebt veel ballen in de lucht te houden, dus prioriteiten stellen is belangrijk.

Je moet snel kunnen schakelen en het is van belang dat je je bij tegenslag niet uit het veld laat slaan, maar dan juist de uitdaging aan gaat. Als functioneel beheerder ben je de schakel tussen ontwikkeling en beheer, snelheid en kwaliteit, vertegenwoordig je de klant en leg je tegelijkertijd regelmatig de vraag op tafel: ‘hebben jullie hier ook over nagedacht?'. Transparantie en het managen van de verwachtingen maken jou daarom een betrouwbaar teamlid. Kortom: het werken in het team Functioneel Beheer maakt dat geen enkele dag hetzelfde is.

Goed samenwerken betekent bij ons ook gezellig werken; er wordt hard gewerkt én hard gelachen. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen het team betrokken is bij het proces en elkaar helpt waar nodig. Samen behalen we onze resultaten.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
 • Een relevante afgeronde opleiding op HBO niveau, vakgebied ICT en/of bedrijfskunde;
 • Drie tot vijf jaar ervaring in de rol van functioneel beheerder;
 • Kennis van BiSL en agile en scrum werkwijze;
 • Technische kennis en begrip om als inhoudelijk gesprekspartner voor IT-medewerkers en klanten op te treden;
 • Kennis van administratieve processen in de zorg is een pré.
Wat bieden wij?
 • Een jaarsalaris van maximaal € 66.349,16 op basis van 40 uur, afhankelijk van ervaring en kennis. Dit is inclusief 8% vakantiegeld en 13e maand;
 • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis werken en werken op kantoor te combineren;
 • Een uitgebreide vergoeding voor je thuiswerkplek en een vaste thuiswerkvergoeding per maand;
 • Een uitdagende functie bij een uniek bedrijf. Er wordt met plezier gewerkt. Dit komt onder andere door de informele sfeer en ‘platte' organisatie;
 • Je ontwikkeling is belangrijk, voor jou en voor ons! Met je leidinggevende praat je regelmatig over jouw groei en resultaten. Opleidingen en trainingen die je helpen in je werk vergoeden we volledig.
Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mooi! Via de ‘Sollicitatiepagina' kun je je cv en motivatiebrief uploaden.

Meer informatie?
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Ronald van der Velden, Teammanager Functioneel Beheer door te klikken op de solliciteerbutton.
Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met onze recruiter Chiona van Oijen via 06 - 43 43 47 58.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Salaris

Max. € 66.349 p/j
Een jaarsalaris van maximaal € 66.349,16 op basis van 40 uur, afhankelijk van ervaring en kennis. Dit is inclusief 8% vakantiegeld en 13e maand
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in