Functioneel Beheerder - Tilburg

Tilburg

VECOZO
 • VECOZO
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving VECOZO is op zoek naar een
Functioneel Beheerder
36 - 40 uur

Over VECOZO
VECOZO zorgt voor veilige uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen verlagen we de lasten voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo'n 40.000 zorgaanbieders. Onze tweehonderd enthousiaste en deskundige medewerkers zetten zich daar elke werkdag voor in.

Wat wordt jouw uitdaging als Functioneel Beheerder?
Als functioneel beheerder maak je onderdeel uit van het team Functioneel Beheer (FB) binnen VECOZO. Het team bestaat uit 11 betrokken functioneel beheerders die verantwoordelijk zijn voor meerdere diensten, producten en/of applicaties op operationeel niveau. Hierin bied je ondersteuning aan interne en externe eindgebruikers van VECOZO diensten. Je levert een  concrete bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe en gewijzigde diensten en/of applicaties voor eindgebruikers. Vanuit jouw expertise zorg je ervoor dat het functioneel beheer goed is ingericht en borg je de kwaliteit. Je begeleidt het proces van specificeren tot het in beheer nemen van de diensten (zowel intern als extern), en faciliteert (zorg)ketentesten.

Het werken in het team Functioneel Beheer vraagt om multitasking. Je hebt veel ballen in de lucht te houden, dus prioriteiten stellen is belangrijk. Je moet snel kunnen schakelen en het is van belang dat je je niet bij tegenslag uit het veld laat slaan, maar dan juist de uitdaging aan gaat. Als functioneel beheerder wordt soms van alle kanten aan je getrokken. Zo ben je de schakel tussen ontwikkeling en beheer, snelheid en kwaliteit, vertegenwoordig je de klant en leg je tegelijkertijd regelmatig de vraag op tafel: ‘hebben jullie hier ook over nagedacht?'. Transparantie en het managen van de verwachtingen maken jou daarom een betrouwbaar teamlid. Kortom: in dit team is geen enkele dag hetzelfde.

Goed samenwerken betekent bij ons ook gezellig werken; er wordt hard gewerkt én hard gelachen. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen het team betrokken is bij het proces en elkaar helpt waar nodig. Samen behalen we onze resultaten.
 

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken een flexibele en stressbestendige teamgenoot die resultaat wil behalen, communicatief sterk is, zowel in woord als geschrift. Daarnaast weet je te overtuigen en ben je resultaatgericht. Je staat erom bekend dat je gemaakte afspraken nakomt. Wanneer ad hoc zaken voorbij komen pak je deze snel op en schiet je in de actiestand. Je hebt bewezen dat werken onder druk je goed afgaat en dat je in mogelijkheden blijft denken. Daarnaast vragen we:
 • Een relevante afgeronde opleiding op hbo-niveau, vakgebied ICT en/of bedrijfskunde;
 • Drie tot vijf jaar ervaring in de rol van functioneel beheerder;
 • Kennis van BiSL, agile en scrum werkwijze;
 • Technische kennis en begrip om als inhoudelijk gesprekspartner voor IT-medewerkers en klanten op te treden;
 • Kennis van administratieve processen in de zorg is een pré.
Wat biedt VECOZO jou?
 • Een jaarsalaris van maximaal € 66.349,- op basis van 40 uur per week, inclusief vakantiegeld en 13e maand;
 • Een uitdagende functie bij een uniek bedrijf. Er wordt met plezier gewerkt. Dit komt onder andere door de informele sfeer en ‘platte' organisatie.
 • Je ontwikkeling is belangrijk, voor jou en voor ons! Met je leidinggevende praat je regelmatig over jouw groei en resultaten. Opleidingen en trainingen die je helpen in je werk vergoeden we volledig.
 • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mooi! Via onze sollicitatiepagina kun je je cv en motivatiebrief uploaden.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de functie en/of sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met onze recruiter Eva Bastings via 06-12352109 of [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: IT, ICT, ICT Beheerder, Functioneel Beheer, Functioneel Beheerder, Bedrijfskunde, hbo

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Beheerder in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures