Senior IT Servicedeskmedewerker - Tilburg

Tilburg

PEAK-IT
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Senior Servicedeskmedewerker kun jij de diepte in bij onze opdrachtgevers. Je hebt je sporen al verdiend met of zonder certificaten, schiet niet snel in de stress en bent breed inzetbaar. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Kijk dan snel verder bij Experis PEAK-IT.
 
Wat ga jij doen als Senior Servicedeskmedewerker?
Je bent het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers die IT-problemen ervaren. In eerste instantie probeer je het incident zelf op te lossen. Lukt dit niet? Dan zet je de meldingen door naar een van je collega’s waarbij je de gebruiker informeert over de voortgang. Je zorgt er te allen tijde voor dat de eindgebruiker zo snel mogelijk weer zorgeloos aan de slag kan. Ongeacht het probleem weet jij altijd het hoofd koel te houden en klant- en servicegericht te blijven.
 
We bieden afwisselende functies en projecten bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers. Dankzij de begeleiding die je krijgt vanuit PEAK-IT en de mogelijkheid tot het behalen van je certificaten kun jij praktijk en theorie blijven combineren om up-to-date te blijven! Jouw passie blijft liggen bij IT-problemen oplossen en schakelen met gebruikers. Dat jij daarbij een kijkje in de keuken krijgt bij veel van onze opdrachtgevers vind je prachtig. Je kunt met al deze ervaring en kennis vervolgens bij ons doorgroeien naar: IT- Systeembeheerder, Netwerkbeheerder of Applicatiebeheerder.
 
Als Senior Servicedeskmedewerker:

blijf je groeien in IT-infrastructuren, Operating Systems, applicaties en hardware;
werk je in teams, mogelijk in shifts en heb je flexibele werktijden;
ben je altijd klant- en oplossingsgericht, dat je daarbij representatief bent hoeven we jou niet uit te leggen;
haal je certificaten voor en door de werkzaamheden die je dagelijks verricht;
werk jij aan de productiviteit van de opdrachtgever.

 
Wie zoeken wij?
Voor de functie van Senior Servicedeskmedewerker zoeken wij jou! Door je ambitieuze karakter en je communicatieve vaardigheden ga jij geen uitdaging uit de weg. Wil je een werkgever die jou kansen biedt om verder te groeien? Dan zit je bij ons aan het juiste adres.
 
Dit zijn jouw kwaliteiten:

MBO IT-diploma op zak;
goede communicatieve en schrijfvaardigheden in Nederlands en Engels;
altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de IT;
een rijbewijs B op zak.

 
Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou spannende werkomgevingen waarin je de ruimte krijgt om het maximale uit jouw IT-carrière te halen! Denk hierbij aan afwisselende opdrachtgevers en aansluitende cursussen of trainingen voor de dagelijkse praktijk.
 
Daarnaast bieden wij jou:

prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
uitstekende opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid om je certificeringen te behalen;
de mogelijkheid tot het leasen van een auto;
regio-uitjes, kerstborrels en vele sociale events;
ruime gelegenheid om met de nieuwste technologieën te kunnen werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wie zijn wij? PEAK-IT is ICT business partner op het gebied van support en beheer, waarbij de focus ligt op meer dan het oplossen van vraagstukken alleen. Wij willen onze klanten continuïteit bieden en meer dan goede service.

Hoe zie jij de rol van ICT? PEAK-IT ziet ICT als business enabler: ICT moet soepel lopen om de business en haar mensen van dienst te zijn.

9+ organisatie
Bij PEAK-IT werken we volgens het principe dat ‘een stapje meer doen' altijd beter is. Hieraan geven we invulling door de 9+ strategie toe te passen op alles wat we doen. Wat houdt dit concreet in?

De ervaring van onze klanten staat centraal
We denken altijd na over ideeën voor efficiency of verbetering
Pro-actief meedenken vinden wij heel normaal
We streven er continu naar om verwachtingen te overtreffen
Welke dienstverlening biedt PEAK-IT?
Onze ruim 400 ICT professionals werken door heel Nederland. Met hun passie voor ICT en hun oplossingsgerichtheid kijken ze en denken ze mee met onze klanten. Klanten kunnen bij ons terecht voor:

Detachering – dit noemen wij deta+
Co-sourcing
Outsourcing
Projecten
Consultancy
Daarnaast biedt PEAK-IT ook opleidingsmogelijkheden aan.

Your career is our priority
PEAK-IT staat voor de belofte "Your career is our priority". Dat klinkt mooi, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? In onze ogen is de mens een cruciale factor op een ICT-afdeling. Omdat jij als ICT professional deze belangrijke rol vervult, vinden wij het essentieel om continu te investeren in jouw ontwikkeling. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen, kunt studeren, kunt groeien. Hiervoor hebben we een Persoonlijk Ontwikkelplan: een op maat gemaakt plan dat je samen met jouw Relatiemanager afstemt en ondertekent. Zo helpen wij jou om te groeien op persoonlijk en professioneel vlak.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures