Business Consultant (API & Integraties) - Tilburg

Tilburg

Loket.nl (Van Spaendonck)
 • Loket.nl (Van Spaendonck)
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Vind je het écht leuk om met bedrijven uit allerlei sectoren te sparren over de mogelijkheden en innovaties op het gebied van connectiviteit tussen applicaties? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Business Consultant die ervoor gaat zorgen dat Loket.nl (onderdeel van Van Spaendonck) nog meer MKB-bedrijven gaat ontzorgen op het gebied van HR- en Salarisadministratie.

Van Spaendonck ondersteunt zo'n 140.000 werkgevers met behulp van slimme software. De verschillende labels en oplossingen zijn hierbij ondersteunend voor de verschillende fases van ondernemerschap. Loket.nl doet dit door middel van haar SaaS-oplossing voor HR- en salarisadministraties voor accountantskantoren en werkgevers. 

Jouw rol als Business Consultant (API & Integraties) 
Jij bent het inhoudelijke aanspreekpunt voor alle (nieuwe) klanten, partners en interne specialisten. Als een bedrijf aan wil sluiten op de API van Loket.nl, ben jij degene die met hen om tafel gaat om te sparren over de mogelijkheden. Samen met de klant breng je de wensen en behoeften in kaart. Eenmaal duidelijk ga je bij de API-specialisten van Loket.nl na wat er nodig is om de koppeling te realiseren, waarna de klant aan de slag kan met de ontwikkeling. Heeft de nieuwe klant tijdens de sparsessie aangegeven ook op zoek te zijn naar een applicatie waarmee eenvoudig diensten kunnen worden ingepland en werktijden geregistreerd? Geen probleem! Jij weet als geen ander welke koppelmogelijkheden er zijn op dit gebied, als onderdeel van de best-of-breed strategie van Loket.nl. Je gaat in gesprek met een partner die een systeem voor tijdsregistratie aanbiedt en zorgt dat deze uiteindelijk gekoppeld kan worden. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor klanten die al gebruik maken van Loket.nl en tegen een probleem aanlopen. Je zoekt uit waar de fout zit en zorgt ervoor dat deze zo snel als mogelijk wordt verholpen. 
Benieuwd naar een voorbeeld van een bedrijf waar je mee in gesprek zou kunnen gaan? Lees dan hier de klantcase van Schaap en Citroen Juweliers, de grootste juwelier van Nederland

lees meer

Functie-eisen
 • Bereidheid de salaris & HR applicatie te leren kennen. Je hoeft zeker geen kenner te zijn; je zult hier volledig in meegenomen worden;
 • In staat zijn om complexe IT-vraagstukken eenvoudig toe te lichten aan betrokken partijen;
 • Het creëren van draagvlak aangaande voorgestelde oplossingen;
 • Gewillig zijn om onze best-of-breed strategie nog verder uit te bouwen, hierbij is pro activiteit essentieel;
 • Affiniteit en/of ervaring in soortgelijke functie;
 • Servicegericht en probleemoplossend vermogen.
Aanbod
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en een fulltime werkweek van 36 uur/5 dagen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand en pensioenvoorziening;
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Thijs Cornelis via 013 303 4117.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp Recruitment helpt Loket.nl bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.  

lees meer

Bedrijfsomschrijving Met verschillende labels als Loket.nl, Wissenraet van Spaendonck, MKB Servicedesk, CoPilot en Clever, is Van Spaendonck al meer dan 100 jaar dé kracht achter ondernemerschap in Nederland. Inmiddels worden zo'n 140.000 werkgevers door het hele land in elke fase ondernemerschap ondersteunt. De verschillende teams van de zelfstandige labels werken allemaal vanuit een modern, nieuw kantoor aan de rand van het centrum van Tilburg.

Het team van Loket.nl bestaat uit gedreven professionals, van applicatie, support tot API-specialisten. Samen met accountantskantoren en werkgevers wordt er gewerkt aan de missie om ondernemers in het MKB zorgeloos te laten ondernemen en wordt iedereen binnen Loket.nl continu uitgedaagd om administratieve personeelsprocessen steeds verder te optimaliseren en te vereenvoudigen. Inmiddels heeft de groeiende organisatie de marktleiderspositie veroverd en ontvangen meer dan 1.2 Miljoen werknemers in Nederland hun loon via Loket.nl.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Analist in Tilburg