Support Engineer - Tilburg

Tilburg

Centric
 • Centric57 vacatures
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
 • Auto v/d zaak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Om aan de slag te kunnen als Support Engineer moet je als persoon uit het juiste hout gesneden zijn. Je gaat IT Support verlenen voor grote (Enterprise) organisaties. De incidenten waar je mee te maken krijgt kunnen een forse complexiteit kennen waarbij je al je kennis en expertise zal moeten gebruiken. Je laat je niet uit het veld slaan. Incidenten leg je (conform ITIL) vast in het Service Management product dat gebruikt wordt.

Je helpt graag andere collega's op weg die van jouw expertise gebruik kunnen maken en zo leer je hun de kneepjes van het vak. Je zet alles in werking om onze opdrachtgevers te kunnen helpen en denkt ook mee buiten je directe verantwoordelijkheden.

Je beschikt over een afgeronde HBO ICT of MBO ICT Niveau 4 opleiding en je hebt ervaring in een professionele omgeving opgedaan. Je bent in staat om als hulplijn ingezet te worden als de situatie daar om vraagt. Je bewaakt de kennisdatabase en zorgt ervoor dat al je geniaal bedachte oplossingen vastgelegd worden zodat je collega's en andere afdelingen deze kunnen gebruiken.

Je bent erg gemotiveerd om jezelf écht te willen blijven ontwikkelen. Samen met je Field Manager ga je in gesprek over je ambities en gaan we je helpen een realistische route uit te stippelen om je doel te gaan behalen. Zo zetten we een groeipad uit dat past bij jouw ambities en ontwikkel je jezelf in je eigen tempo. Daarmee heb jij uitzicht op een toekomstige functie zoals bijvoorbeeld Infrastructuur Specialist, Consultant, Architect of Project Manager.
Qua opdrachtgevers heeft Centric een zeer breed klanten portfolio. Hierbij kan je denken aan (semi) overheidsinstanties, ziekenhuizen, verzekeraars, scholen, en (technische) productiebedrijven.

We vinden het belangrijk dat je als Support Engineer goed voor de dag komt bij onze klanten. Vanzelfsprekend word je voorzien van alles wat je nodig hebt om je werk uit te kunnen voeren. Ook een leaseauto hoort bij de functie van Support Engineer. De leaseauto mag uiteraard ook privé gebruikt worden.

Heb jij onze Volkswagen Polo al eens zien rijden? Kunnen we er voor jou eentje klaarzetten!?

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO ICT of MBO ICT Niveau 4 opleiding
 • Je hebt ervaring in een professionele IT-omgeving
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je hebt een gezonde ambitie om je door te ontwikkelen
 • Je bent ITIL-foundation en Windows 10 (MD-100) gecertificeerd of bereid deze te behalen
 • Je bent in bezit van rijbewijs B
Aanbod
 • Een uitstekend salaris
 • Een leaseauto waarmee je natuurlijk ook privé kunt gaan rijden
 • Uitdagende opdrachten bij onze Enterprise-klanten met grote nationale en internationale namen
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden in onze eigen Centric Academy
 • De mogelijkheid een mentor te zijn voor je collega's en een vraagbaak voor klanten
 • Centric stimuleert ondernemerschap. Heb jij een goed plan? Wij luisteren graag naar je idee!
 • 26 vakantiedagen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.600 p/m
Overige info Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Collin Mentink via [email protected] of 06 53818548
 
Bedrijfsomschrijving Bij Centric Professional Staffing leveren we kennis en ervaring aan onze opdrachtgevers. Op die manier helpen we onze opdrachtgevers voort met hun complexe IT-vraagstukken. Samenwerken doen we aan uitdagende opdrachten bij een toonaangevende organisaties in je eigen regio. Hier kan je in relatief korte tijd veel leren en doorgroeien naar een hogere functie. Juist dat maakt het voor jou als Support Engineer razend interessant.

De ontwikkelingen in de IT gaan erg snel. Upgrades naar Microsoft Windows 11 zitten er aan te komen, vernieuwingen op gebied van Microsoft 365 komen bijna dagelijks aan bod. Als het gaat om Azure, Virtualisatie en/of Networking staan we bij onze opdrachtgevers ook niet stil. Om ervoor te zorgen dat jij je optimaal kunt ontwikkelen zorgen wij door middel van onze eigen Centric Academy ervoor dat je de kans krijgt jouw ambitie waar te maken. De trainingen volg je op het moment dat het jou uitkomt en in doe je in je eigen tempo.

Naast theoretische kennis willen we ook graag dat je praktijkervaring gaat op doen. Bijvoorbeeld door het bijwonen van workshops over Azure, Powershell, Microsoft 365, ITIL, virtualisatie of Cisco Networking.
Jezelf willen blijven ontwikkelen is een competentie die we graag terugzien bij onze collega's. Dit maakt ons een leergierige organisatie die trendzetter in de markt wil blijven en die geen uitdaging uit de weg gaat.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures