Systeembeheerder Online in Tilburg

Tilburg

IT Support Groep
  • IT Support Groep
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving IT Support Groep in Tilburg is op zoek naar een deskundige systeembeheerder voor onze online servicedesk. Heb jij relevante werkervaring, een neus voor problemen en het talent om op ICT gebied met de beste oplossingen te komen? Lees dan snel verder.
 
Jouw functie
Als systeembeheerder ben jij gesprekspartner voor onze klanten. IT Support Groep werkt voor uiteenlopende bedrijven in het MKB, van 10 tot 150 werkplekken. Je werkt op onze servicedesk waar je eindgebruikers telefonisch helpt met vragen en incidenten. Je ondersteunt onze relaties op afstand. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het beheren, monitoren, troubleshooten en het up-to-date houden van de technische infrastructuur. Je draagt oplossingen aan die ervoor zorgen dat klanten effectiever en slimmer kunnen werken. Daarvoor ondersteun je zowel cloud als on-premise oplossingen. Je zorgt dat onze klanten op het gebied van IT ondersteuning niets te kort komen. Je steekt dus graag je nek uit. 

lees meer

Functie-eisen •Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding richting IT;
•Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
•Uitstekende inhoudelijke kennis van Office 365;
•In het bezit van geldige Microsoft certificaten;
•Kennis van IT infrastructuur is een pré;
•Woonachtig in de regio Tilburg.
 
Als persoon ben je communicatief sterk, aangezien je veel met de klant in gesprek bent. Daarnaast ben je flexibel, werk je zelfstandig en sta je stevig in je schoenen. In je dagelijkse werkzaamheden staan vertrouwen en samenwerking centraal. We zoeken dan ook een echte teamplayer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.150 - € 2.800 p/m
Overige info Wie zijn wij?
IT Support Groep B.V. is opgericht in 2000 en wij ondersteunen onze klanten en relaties met het beheer van hun ICT omgeving. We zijn een trotse Microsoft Gold Partner en ons aanbod aan dienstverlening is divers waardoor we voor vele bedrijven een passende dienst aan kunnen bieden. Sinds 2007 richten we ons sterk op het inrichten van Cloud diensten en lopen ver voorop in de markt als het gaat om het aanbieden van Cloud oplossingen. Mede hierdoor groeien we de laatste jaren sterk. Het team van collega’s bestaat in totaal uit ongeveer 35 medewerkers. Hoewel we landelijk werken hebben we onze Brabantse achtergrond nooit verloren. Voor meer informatie kijk op www.itsupportgroep.nl 
 
Wat bieden we jou?
Een leuke en interessante functie bij het leukste en gezelligste ICT bedrijf in Tilburg, waar we regelmatig leuke uitjes en race-competities organiseren en je elke dag voorzien wordt van vers fruit. Naast onze marktconforme arbeidsvoorwaarden stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we je de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende opleidingen en trainingen. Het salaris wordt op basis van kennis, kunde en ervaring berekend en zal liggen tussen €2.150,00 en €2.800,00 bruto op basis van een fulltime dienstverband. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. 
 
Interesse?
Ben je ervan overtuigd dat dit ‘jouw baan’ is? Reageer dan direct door je cv met korte motivatie te sturen. Je kan deze versturen via deze sollicitatie-link: https://tool2mat.ch/9e709ca0
 
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Raymond Bras, telefoonnummer 013 -5784300. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures