Software Engineer industriële automatisering - Tilburg

Tilburg

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wat kan je hier verwachten?

Samen met de klanten van deze organisatie ga je werken aan het opstellen van functionele en technische specificaties. Vervolgens ga je voor deze klanten PLC- en SCADA software programmeren. Wanneer jij de eisen en wensen hebt verwerkt in de software ga je de machines en productielijnen testen en in bedrijfstellen bij de klant op locatie. Wanneer je de machines in bedrijf hebt gesteld ga je het besturingssysteem uitleggen aan de eindgebruiker zodat hier goed mee gewerkt kan worden. Nadat je het project succesvol en naar tevredenheid hebt afgerond ga je werken aan een nieuw uitdagend project, waarbij je de keuze krijgt om bijvoorbeeld in een andere branche aan de slag te gaan. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een mbo of hbo-diploma industriële automatisering of elektrotechniek of bent deze aan het behalen.
- Je hebt enige werk of studie ervaring met Siemens PLC's, 
- Je hebt een B rijbewijs
- Je bent leergierig en zelfstandig
- Je neemt graag deel in de wekelijkse borrel of andere leuke activiteiten.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed, het bedrijf kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris, een dertiende maand, veel vakantie dagen, een jaarlijkse bonus, een pensioenregeling, een lease auto, doorgroeimogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en nog veel meer. Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met: Freek Westerveld op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 021 of mobiel : +31 (0)6 14 73 06 12. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende functie als PLC Software Engineer, zonder naar het buitenland te hoeven? Dan zou dit de ideale functie voor jou kunnen zijn. Voor een van onze betere klanten zijn op zoek naar een PLC Software Engineer, het maakt niet uit of je nog op school zit of al 20 jaar in het vak zit.

Deze mooie werkgever is gevestigd in de buurt van Tilburg en al jaren een toon aangevende werkverstrekker binnen de industriële automatisering. Binnen de organisatie zijn er vele verschillende projecten waar jij voor in aanmerking komt. Denk hierbij aan het automatiseren van hele fabrieklijnen voor de automotive industrie, grote machines voor chocolade fabrieken en complexe waterzuiveringsinstallaties. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de mooie projecten waaraan je mag gaan werken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Tilburg