Testautomatiseerder zorgsector - Tilburg

Tilburg

Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Om de kwaliteit binnen de gezondheidszorg te kunnen blijven waarborgen, zijn ze op zoek naar een Testautomatiseerder.

Jouw functie is erg omvangrijk waarbij jij als tester van A-Z verantwoordelijk bent voor de gehele testcyclus. Waaronder voor het onderhouden en optimaliseren van applicaties. Daarnaast test je de requirements tot aan het in productie brengen van de applicaties. Je houdt je bezig met testautomatisering door deze in de pipeline te integreren. Maar ook met het automatiseren van testcases. Dit doe je met behulp van SpecFlow en Cucumber. Als dit nog niet omvangrijk genoeg is, je waarborgt de kwaliteit, analyseert en verhelpt falende testen of bugs. Tot slot voer je manuele en automatische testen uit.

Zoals je leest, zul je je ongetwijfeld geen dag vervelen! Om deze taken uit te voeren, herken je jezelf in de kwaliteit 'openheid'. Je communiceert transparant met je collega's. Je hebt een gevoel van verantwoordelijkheid en bent daadkrachtig. Uiteraard heb je ook interesse in het up-to-date blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van de testing markt.

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring binnen testing;
 • Je hebt kennis van en ervaring met testautomatisering;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal mondeling en schriftelijk;
 • Je bent flexibel, zelfstandig, accuraat en resultaatgericht.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Fulltime dienstverband;
 • Een uitstekend marktconform salaris;
 • Vakantiegeld en een eindejaarstoeslag;
 • Flexibele werktijden;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Ruimte voor het volgen van opleidingen en cursussen;
 • Laptop van de zaak;
 • Een werkgever die betrokken is en veel aandacht voor jou als werknemer heeft.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf bevindt zich al zo'n 17 jaar in de zorgsector en specialiseert zich met name in het creëren van generieke oplossingen voor de langdurige zorg. Ondertussen hebben ze al 2 producten op de markt gezet. Hierbij kun je denken aan een platform voor berichtenverkeer in de langdurige zorg en voor de ondersteuning van de Persoonsgebonden Budget. Daarnaast zijn ze bezig met een aantal andere interessante projecten waar we je graag meer over vertellen! Daarom willen zij hun team uitbreiden met een tester.

De organisatie bestaat uit 50 enthousiaste professionals die impact leveren binnen de zorg waarvan 37 medewerkers in de IT. Het werk wordt in scrum teams uitgevoerd. Dit doen zij vanuit hun bedrijfspand in Tilburg. Omdat zij een kleine non-profit organisatie zijn, wordt veel waarde gehecht aan de medewerker en zie je daadwerkelijk impact van jouw geleverde werk. Er heerst een informele sfeer en persoonlijke ontwikkeling staat bij hen hoog in het vaandel. Heb je de drive om bepaalde skills te ontwikkelen? Ruimte genoeg!

Niet alleen is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er worden genoeg leuke initiatieven genomen om de medewerkers in het zonnetje te zetten! Ook in tijden van thuiswerken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
CTO Tilburg
CTO Vacatures
ICT vacatures Tilburg
Vergelijkbare Vacatures CTO in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures