Informatiemanager CRM - Tilburg

Tilburg

DeRecruiter.nl
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Informatiemanager CRM

Ter uitbreiding van de ICT organisatie zijn we op zoek naar een Informatiemanager CRM! Heb jij de nodige ervaring met het commerciële/CRM domein en ben je analytisch, vooruitstrevend en beschik je over een commerciële instelling? Dan is dit de rol voor jou!

Wat ga je doen?
Als Informatiemanager CRM speel je een cruciale rol in de transformatie van de IT organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de project managers en informatie analisten binnen het commerciële/CRM domein. Je hebt de verantwoordelijkheid voor de verdere ontwikkeling van dit team en ondersteunt de lijn- en projectmanagers vanuit het businessdomein. Je bouwt mee aan de ICT strategie en het ICT beleid en past de uitgangspunten toe in de diverse projecten. Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van de ICT roadmap en het bewaken van (project)budgetten. Je houdt de resourceplanning up to date in samenspraak met de manager applicaties en signaleert eventuele knelpunten hierin en anticipeert hierop. Je zorgt ervoor dat dat afdeling meebeweegt met marktontwikkelingen en wet-, en regelgeving. Vanuit je functie treed je zelf ook op als projectmanager en stuurt een projectteam aan. Je onderhoudt nauw contact met diverse interne stakeholders, zowel vanuit de inhoud en ICT activiteiten als voortgang op de afdeling. Je bent verantwoordelijk om de juiste projectondersteuning te geven aan de business.

Kwantum en Leen Bakker worden door een gezamenlijke directie aangestuurd. Dat betekent voor veel collega’s dat zij over en weer samenwerken, projecten managen en van elkaar leren. Dat geldt zeker voor ICT waar wij al werken aan gemeenschappelijke applicaties en platformen.


Functie eisen Informatiemanager CRM
 • Hbo/wo niveau richting IT of Bedrijfskundig;
 • Je acteert richting de business als proces- en informatieanalist om input te kunnen geven bij projectbesprekingen;
 • Je hebt meer dan 10 jaar ervaring met projectmanagement in een vergelijkbare omgeving;
 • Je hebt ervaring met CRM, ERP en e-Commerce applicaties;
 • Je hebt ervaring binnen retail of handelsonderneming of vergelijkbare omgeving en kent (soortgelijke) commerciële bedrijfsprocessen en de onderliggende systemen.

Bedrijfsprofiel

Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en België. Ze werken al meer dan 40 jaar samen met zo'n 2000 collega’s. Ze zijn marktleider in wand-, raam- en vloerproducten en één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woondecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf.

Voel jij je thuis bij Kwantum?
In alles zorgen ze er samen voor dat ze met hun kwaliteiten ondernemerschap, klantgerichtheid en eigenzinnigheid de klant elke keer weer verrassen. Wel willen ze het graag eenvoudig houden. Dat is Kwantum eigen. Voel jij je thuis bij hen?


Arbeidsvoorwaarden
 • Een aantrekkelijke functie met eigen verantwoordelijkheid in een dynamische organisatie;
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken en kantoren in Tilburg en Raamsdonksveer;
 • Een uitdagende werkomgeving met uitstekende ontplooiings- en carrièremogelijkheden.
 • Een prettige werksfeer op een gezellige en gedreven afdeling;
 • Personeelskorting, collectieve zorgverzekering.


lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Daphne Noteboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!