Systeembeheerder Azure (Groeifunctie) / 75K per jaar / 32-40 uur per week - Tilburg

Tilburg

VECOZO
 • VECOZO
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een ambitieuze Systeembeheerder en wil jij jezelf specialiseren op het gebied van Azure? Bij ons krijg je de kans en juiste begeleiding om te leren en al jouw certificaten te halen. Kies niet voor een baan maar voor een vervolg van jouw loopbaan en tover jezelf om naar een kundige Azure Cloud Engineer!

Systeembeheerder Azure (Groeifunctie)
32 - 40 uur

Jouw uitdaging als Systeembeheerder Azure
Als Systeembeheerder Azure kom je terecht in een cloud-only omgeving. Onze VECOZO diensten hosten we op ons Azure Platform en voor onze werkplekken maken we gebruik van Microsoft 365 en SaaS oplossingen. Samen met je collega's zorg je ervoor dat het Azure Platform beschikbaar is, zo min mogelijk vulnerabilities kent en kostenefficiënt is. Dit doe je door het opvolgen van events uit monitoring, door verbeteringen door te voeren om events te voorkomen en de resource-capaciteit te monitoren en optimaliseren. Bij het introduceren van nieuwe resource types in het Azure Platform ben jij betrokken van design tot de inbeheername. Naast werkzaamheden op het Azure Platform ben je ook betrokken bij het werkplekbeheer.

Je gaat aan de slag met het beheer van Azure resources binnen ons Azure Platform. Als een echte Ops Engineer voer je wijzigingen niet door in de Azure portal, maar door middel van ARM-templates en release pipelines in Azure DevOps. Voor het werkplekbeheer heb je regelmatig contact met de servicedesk en help je hen bij het oplossen van problemen en draag je bij aan de verbetering van de werkplek.

lees meer

Functie-eisen Als Systeembeheerder Azure herken jij jezelf in het volgende profiel
Je hebt al enige affiniteit met Microsoft Azure maar met name veel ambitie om jezelf hier verder in te specialiseren.

Daarnaast vragen wij:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in systeembeheer;
 • Ervaring met Microsoft 365;
 • Ervaring met Infrastructure as Code (o.a. ARM en PowerShell);
 • Ervaring met Azure Devops en release pipelines is een pré;
 • Zowel Nederlands als Engels vloeiend.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto Max. € 75.792 p/j
Overige info What's in it for you?
 • Een uitdagende fulltime functie in een plezierige, uitdagende en unieke werkomgeving;
 • Een bruto jaarsalaris van maximaal € 75.792,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een organisatie met maatschappelijke doelen voor de zorg op lange termijn;
 • Een informele en platte organisatie, je treft bij ons geen ‘pakkencultuur' aan;
 • Een organisatie met veel ruimte voor innovatie;
 • Een organisatie met veel ruimte voor persoonlijke groei. Wil je opleidingen of trainingen volgen die bijdragen aan je werk, dan kent VECOZO een vergoedingspercentage van 100% toe.
Over ons
VECOZO zorgt voor veilige uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen verlagen we de lasten voor zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en zo'n 50.000 zorgaanbieders. Wij faciliteren administratieve processen in de zorg vanaf contractering tot en met facturering. Dat doen wij met 35 diensten. Denk onder andere aan het declaratieportaal, machtigingenportaal en zorginkoopportaal. Onvoorwaardelijk geloven wij in kostenbeheersing in de zorg door administratieve lastenverlichting. Onze tweehonderd medewerkers zetten zich daar elke dag voor in, met hart en ziel.

Solliciteren of meer informatie over de vacature Systeembeheerder Azure?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de knop ‘Solliciteer!' en laat je cv en motivatiebrief achter.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met onze recruiter Eva Bastings via 06 12 35 21 09 of [email protected]

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met André Beerendonk, Teammanager ICT-Beheer via [email protected] of 06 82 49 92 58.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: Vacature Microsoft Azure Noord-Brabant, Vacature Azure Engineer Tilburg, Vacature Systeembeheerder Azure Noord-Brabant, Vacature Azure Devops Release Pipelines, Designing And Implementing Devops Processes, Microsoft Azure DevOps Solutions Certification
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving VECOZO zorgt voor veilige en efficiënte uitwisseling van administratieve gegevens in de zorg. Met slimme IT-systemen verlagen we de lasten voor onder andere zorgverzekeraars, zorgkantoren, gemeenten en ruim 40.000 zorgaanbieders. Onze tweehonderd enthousiaste en deskundige medewerkers zetten zich daar elke werkdag voor in. Ben jij ook ZO?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!