Helpdesk medewerker, fulltime, regio Tilburg

Tilburg

Hosting2GO
  • Hosting2GO
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Heb je passie voor ICT en interesse in webtechnieken? Haal je voldoening uit het oplossen van technische uitdagingen? Wil jij je verder ontwikkelen richting systeembeheer, webdesign, marketing, administratie of een andere richting? Wij bieden je de perfecte kans.

Ga aan de slag bij Hosting2GO en kies je eigen ontwikkelplan!

We zijn op zoek naar een Medewerker Customer Support (eerstelijns)

Jouw functie
De 100.000 klanten die bij ons hosting afnemen, hebben (technische) ondersteuning nodig. Samen met je collega's op de helpdesk zorg je ervoor dat tickets van klanten worden opgelost. Hierbij streven we naar 100% first-time-fix, we proberen altijd te sturen op een oplossing.

De functie bestaat voor 70% uit helpdesk-taken. De overige 30% delen we samen met jou in, op basis van jouw interesses en ambities. Je gebruikt deze tijd voor R&D, eigen ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Heb je een idee voor een nieuw product of dienst? Dan krijg je bij ons de ruimte om dit uit te werken.

Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om een roadmap te bedenken voor je eigen ontwikkeling. Wil je groeien richting systeembeheer, webdesign, marketing of administratie? Samen bepalen we welke kansen er voor jou liggen, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. Je werkt in ons kantoor in Tilburg en bent onderdeel van een gezellig en enthousiast team. Je rapporteert aan de Manager Customer Support.

Jouw kerntaken
Als Medewerker Customer Support help je onze klanten met voorkomende vragen en verstoringen met betrekking tot al onze producten en diensten. Vragen en storingen komen bij ons binnen via tickets, e-mails, social media en telefoon.

Na het registreren van de vragen en storingen, analyseer je deze en los je ze op. Je gebruikt daarbij zoveel mogelijk de kennis die bij jezelf en je collega's aanwezig is. Kun je vragen of storingen niet zelf verhelpen. Dan staan jouw (tweedelijns) collega's voor je klaar.

Je bent verantwoordelijk voor de juiste afwikkeling van meldingen en storingen. Je bepaalt zelf of je taken moet overdragen aan je tweedelijns collega's en je werkt actief mee aan het voorkomen van meldingen. Daarnaast weet je klanten te activeren en te behouden.

Verder adviseer je klanten en collega's, herken je commerciële kansen en vertaal je klantmeldingen naar mooie technische oplossingen.

lees meer

Functie-eisen Jouw competenties
Geen opleiding in deze richting gevolgd? Geen probleem. We hechten veel meer waarde aan ambities en soft skills. Het is belangrijk dat je goed in staat bent om onze klanten te adviseren en ondersteunen.

Het zou mooi zijn als je onderstaande vaardigheden hebt:
  • Kennis van en ervaring met CMS-systemen als Wordpress, Joomla en Drupal
  • Ervaring met telefonische ondersteuning
  • Kennis van moderne mail- en webtechnieken
  • Rijbewijs B (pré)
Ben je verder communicatief vaardig, klantvriendelijk, resultaatgericht en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan willen we je graag leren kennen.
Onze organisatie is volop in ontwikkeling. We zijn altijd bezig om beter en slimmer te worden. Prima is niet goed genoeg! Al onze medewerkers zijn bezig met hun eigen ontwikkeling middels opleiding of studie en we zijn op zoek naar nieuwe collega's die dat kunnen bijbenen.

We verwachten dat je (uiteindelijk) meedraait met een wekelijkse avonddienst en een maandelijkse weekenddienst.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Marktconform salaris.
Overige info Werken bij Hosting2GO betekent werken in een informele en ambitieuze omgeving. Onze medewerkers werken samen om onze organisatie en elkaar iedere dag een beetje beter te maken.

We bieden je een passend salaris en bij de functie passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Belangrijker nog; je krijgt bij ons de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Als jij een richting weet waarin je jezelf wil ontwikkelen, bieden wij je de mogelijkheid!

• reiskostenvergoeding
• vakantiegeld 8%
• 25 vakantiedagen
• opleidingsmogelijkheden

lees meer

Bedrijfsomschrijving Hosting2GO levert shared webhosting aan particulieren en ondernemers.

Voor ruim 100.000 klanten willen we niet alleen een platform voor hun hostingoplossingen bieden. We zijn een echte kennispartner en staan onze klanten bij met raad en daad. We lossen niet alleen problemen op. We maken onze klanten ook graag slimmer.

We bestaan ruim 15 jaar en het team bestaat uit 16 enthousiaste en ondernemende medewerkers. We werken elke dag aan een mooiere toekomst.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures