Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
12 dagen geleden geplaatst • 24x bekeken

Systeem- & Netwerkbeheerder

Terneuzen
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Jelling IT Professionals BV

Jelling IT Professionals BV
 • Gecontroleerde werkgever
 • 1.262 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.000 - € 4.000 p/m
 • Fulltime
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • Auto v/d zaak
 • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Systeem- & Netwerkbeheerder - De baan

Voor deze IT dienstverlener in Terneuzen kent de wereld van ICT geen geheimen! Daarom zijn wij op zoek naar een systeem- en netwerkbeheerder, die vanuit interesse, hobby én passie zijn/haar kennis op het gebied van ontwerp / implementatie / beheer van netwerken, IT-infrastructuur en cloud hosting, dagelijks bij houdt en klanten daarom perfect kan voorzien van de beste IT oplossingen!

We zoeken een systeem- en netwerkbeheerder, die mee kan praten over vele technieken en het hélemaal ziet zitten om zelfstandig op pad te gaan en zijn/haar klanten te voorzien van de modernste technologieën op het gebied van; hard- en software (denk aan Microsoft, HP, Juniper, Cisco, Juniper, Aruba), virtualisatie (VMware, Veeam, etc.), cloud én server based computing, etc.

Als systeem- en netwerkbeheerder krijg je je eigen klantenbestand en eigen agenda. In deze functie ervaar je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en klantcontact, daarom ben je commercieel, communicatief en organisatorisch sterk en denk/werk je te allen tijde vanuit klant-perspectief.


Systeem- & Netwerkbeheerder - Het bedrijf

Voor veel bedrijven is het essentieel om voor 100% op hun IT omgeving te kunnen vertrouwen. Foutloze, robuuste IT netwerk & infrastructuur oplossingen, waarbij snelheid en optimale veiligheid gegarandeerd zijn. Onze opdrachtgever uit Terneuzen biedt IT oplossingen die merkbaar werken. Ontworpen, geïmplementeerd en beheerd door echte experts op het gebied van systeem- en netwerkbeheer.

Als organisatie hecht men veel waarde aan samenwerking; langdurige en intensieve relaties met zowel klanten als medewerkers, in een omgeving van wederzijds vertrouwen en respect. Kwaliteit en duurzaamheid staan zeer hoog in het vaandel, vandaar dat men nauw samenwerkt met leveranciers van A-merken voor de professionele markt.

Men levert IT diensten op het gebied van hard- en software als HP, Juniper, Cisco, VMware, Veeam en Aruba. Speciaal voor cloud computing heeft men een eigen datacenter gebouwd. Men biedt online werkplekken, maar legt ook complete netwerken aan bij klanten. Als systeem- en netwerkbeheerder ben je regelmatig fysiek bezig op locatie en sta je als Consultant de klanten bij met advies.

Deze IT dienstverlener uit Terneuzen bestaat bijna 10 jaar en telt in totaal 8 mede-systeem- en netwerkbeheerders, die allen dezelfde functie uitvoeren; van projecten tot beheer, hosting en 2e/3e lijn support. Iedereen is hierin gelijk, maar iedere beheerder heeft zijn eigen specialiteiten op het gebied van IT infrastructuur. De leeftijden van deze experts liggen tussen de 25 en 40 jaar. Klanten zitten met name in Zeeland, West-Brabant en net over de grens in België. Men telt op dit moment 150 actieve klanten, variërend van 2 tot 1500 gebruikers.


Systeem- & Netwerkbeheerder - Het aanbod

Ga als Systeem- & Netwerkbeheerder aan de slag bij deze IT dienstverlener uit Terneuzen en ontvang:

 • € 3.000 - € 4.000 salaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een lease-auto;
 • Winstuitkering.

Systeem- & Netwerkbeheerder - Jouw profiel

Voor een IT dienstverlener uit Terneuzen zijn wij op zoek naar een Systeem- & Netwerkbeheerder, die expertise mee brengt op één van de volgende gebieden: hard- en software, networking, cloud computing en/of IT infrastructuur en 4 à 5 jaar relevante werkervaring heeft. Vooral expertise op networking of server-niveau en goede kennis van Azure en Office 365 is erg welkom!

Na een gedegen inwerkperiode moet je zelfstandig op pad kunnen; je hebt je eigen klantenbestand en agenda. Een deel Consultancy is onderdeel van je werk. Hierbij werk je voor ca. 50% vanuit kantoor en ca. 50% op locatie. Bij nieuwe klanten houdt je je bezig met het installeren en configureren van servers, routers en het netwerk. Bij bestaande klanten ga je ook werkplekken migreren.

Kun jij je onderscheiden van concurrentie, doordat jij nét iets meer weet van networking, servers, Azure of Office365 en ben je de aangewezen persoon om klanten te voorzien van het beste advies, oftewel; ben je communicatief en sociaal van aard? Woon je daarbij in Zeeland of West-Brabant? Dan komen wij graag met jou in contact!

Solliciteer via de button en wij pakken je sollicitatie zo snel mogelijk op!

Jelling is gespecialiseerd in IT vacatures. Kijk voor vacatures voor Systeem- & Netwerkbeheer op: https://www.jelling.nl/vacatures-systeem-en-netwerkbeheer. Voor een compleet en actueel aanbod IT vacatures kijk je op: www.jelling.nl.

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in