IT Consultant (juniorfunctie) - Terneuzen

Terneuzen

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving (Junior) IT Consultant - De baan

Als IT Consultant sta je de klanten van A tot Z bij met hun IT en bedrijfsprocessen. Je krijgt je eigen klantenbestand, bent baas over je eigen agenda en gaat dus ook zelfstandig naar klanten toe! Klanten bevinden zich in de omgeving van Terneuzen.

In deze rol pak je alles op; projecten, consultancy, beheer en support. We zoeken daarom een IT Consultant die vanuit een rol als systeem-/netwerkbeheerder wil doorgroeien naar IT Consultancy en de klanten kan voorzien van het beste IT advies, waarmee zij uiteenlopende bedrijfsprocessen kunnen verbeteren.

Herken je jezelf helemaal in de bovenstaande tekst én heb jij goede kennis van en ervaring met Microsoft clouddiensten (Azure, Office 365, SharePoint Online)? Of ben jij specialist op Microsoft Server-gebied? Dan ben jij zéker degene die ik zoek! Lees snel verder en solliciteer op deze uitdagende en gevarieerde baan als IT Consultant!


(Junior) IT Consultant - Het bedrijf

Als Junior IT Consultant maak je deel uit van een IT team van ca. 10 IT professionals. Zij beschikken over de beste en modernste technische vakkennis. Samen leveren jullie de hoogste mate van service, middels een transparante planning, strakke organisatie en heldere communicatie.

Deze IT dienstverlener uit Terneuzen voert projecten uit voor zowel particulieren als voor MKB. Men is gespecialiseerd in Cloud, VoIP, networking en IT infrastructuren (Microsoft based).


(Junior) IT Consultant - Het aanbod

Ga aan de slag als Junior IT Consultant bij deze opdrachtgever in Terneuzen en ontvang:

  • Een salaris tot € 4.000 (afhankelijk van kennis/ervaring);
  • De beschikking over een poolauto, om mee naar klanten te gaan;
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om (incidenteel) thuis te werken;
  • Nette regelingen en tegemoetkomingen op het gebied van pensioen en opleiding.

(Junior) IT Consultant - Jouw profiel

Voor deze functie als (junior) IT Consultant zoeken wij een ervaren systeem-/netwerkbeheerder uit de omgeving van Terneuzen, die specialistische kennis mee brengt op Microsoft-gebied en bij voorkeur ervaring heeft met buitendienst werkzaamheden, met eigen klanten.

Concreet:

  • Een MBO niveau 4 / HBO IT diploma;
  • Affiniteit met IT / Microsoft Consultancy;
  • Woonachtig in de omgeving van Terneuzen;
  • Goede kennis van / ervaring met Microsoft producten.

Voor vergelijkbare vacatures ga je naar: https://www.jelling.nl/vacatures-systeem-en-netwerkbeheer. Liever een compleet en actueel aanbod IT vacatures? Ga naar: www.jelling.nl.

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling bezorgt jou de leukste IT-baan!

Wij zijn gespecialiseerd in de leukste vacatures voor IT-professionals zoals jij. En we adviseren je graag over welke baan en welke werkgever het beste bij je past.

Solliciteren kan overal. Vacatures genoeg. Maar waar kun jij het beste jouw wensen en ambities kwijt? Dat brengen we samen in kaart!

Een van onze enthousiaste medewerkers wordt jouw vaste contactpersoon gedurende het hele traject.

Bij Jelling zijn we mensgericht en betrokken. Onze persoonlijke benadering en korte lijnen zijn de sleutel tot ons succes!

Zoek nu in al onze beschikbare IT vacatures of schrijf je in bij Jelling.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!