Technisch Medewerker Eerste Lijn Support, fulltime, regio Spijkenisse

Spijkenisse

Today Concepts B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Over jou
IT is helemaal jouw ding, je bent graag bezig met de techniek en je wilt er alles van weten. Je vindt het leuk om klanten te woord te staan en te helpen met problemen, je bent daarnaast goed in technische vraagstukken vertalen naar bruikbare oplossingen voor klanten.

Je werkt goed in teamverband en je kunt fijn samenwerken met collega's uit verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Je hebt affiniteit met dienstverlening en je volgt een IT-opleiding of je bent in het bezit van een diploma van een relevante opleiding.

Wat ga je bij ons doen?
Je bent samen met jouw collega's in het customer support team verantwoordelijk voor de technische ondersteuning Van onze klanten. Daarvoor ga je onder andere werken met domeinnamen, e-mail, hosting, SSL-certificaten, FTP, Databases, PHP, en hosting controlepanelen zoals cPanel, Plesk en Direct Admin. Je legt klanten de werking uit van onze systemen en je verwerkt feedback van hen om onze systemen te optimaliseren. Daarnaast schrijf je samen met je collega's artikelen voor de FAQ en hou je geschreven hulpartikelen actueel.

Daarnaast werk je samen met jouw collega's van het beheer en software ontwikkeling team aan projecten voor klanten en voor interne systemen. Bij InternetToday gaat het om jouw ambities als medewerker. Je wilt graag kennis opdoen in de branche en je carrière als IT-professional beginnen of voortzetten. Iedereen is bereikbaar door de platte organisatiestructuur. Je kunt overleggen, krijgt feedback, leert je gezellige collega's snel kennen en je zult je al gauw thuis voelen op je nieuwe werkplek. Je werkt in een team waarbij proactief gekeken wordt om klantvragen/problemen te verhelpen. Jouw inzichten en ideeën en feedback word erg op prijs gesteld om de dienstverlenging en het team beter te maken.

lees meer

Functie-eisen
 • Je volgt een MBO-opleiding in de richting van IT of je bent in het bezit van een relevant diploma.
 • Je helpt graag klanten en denkt in oplossingen.
 • Je bent goed in Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschreven.
 • Je bent geïnteresseerd in de techniek achter oplossingen voor klanten.
 • Je bent in staat snel van niveau te wisselen op technisch vlak.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Wij bieden veelzijdige werkzaamheden, een uitdagende portfolio klanten en producten, een enthousiaste, vrolijke werksfeer en natuurlijk een aantrekkelijk salaris.
Overige info Je krijgt van ons;
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Goed bereikbaar met OV
 • Informele sfeer met gezellige collega's
 • Een dynamisch en snelgroeiende organisatie
 • Ervaring opdoen met alles rondom techniek in de webhosting-branche
 • Persoonlijk opleidingsbudget van 1.250 Euro per jaar
 • Aantrekkelijk salaris
 • 24 vakantiedagen + de gebruikelijke jaarlijkse feestdagen
 • Goed pensioen
 • Bedrijfsuitjes en regelmatig lekkers

lees meer

Bedrijfsomschrijving InternetToday is een webhoster/ISP met meer dan honderdduizenden domeinnamen onder beheer. Via ons resellermerk ondersteunen we domeinnaam- en hostingresellers bij het bedienen van hun klanten. Voor onze eigen klanten zijn wij de technische vraagbaak en helpen wij hen met de juiste oplossing.

Door onze automatisering - waarvan we het overgrote deel zelf intern ontwikkelen en beheren - zijn we een top 10 speler in de Nederlandse markt. We bedienen eindgebruikers, resellers en grote klanten. Zij bevinden zich voornamelijk in Nederland en België.

Ons kantoor is gevestigd in Spijkenisse (vlakbij Roterdam) waar we werken met een flexibel team van professionals tussen de 20 en 50 jaar. Om dit team verder uit te breiden en te versterken zijn we doorlopend op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

Heb je vragen over onze vacatures? Neem dan tjidens kantooruren contact met ons op via 088-7507000.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker 1e Lijns in Spijkenisse Bekijk alle soortgelijke vacatures