+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Solution Architect Son en Breugel

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

IT&Care

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
IT&Care

Gevraagd

 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.500 - € 7.700 p/m (bruto)
 • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Winstdeling
 

Locatie

Son en Breugel
 

Vacature in het kort

Wij zoeken een Solution Architect die met ons in-house ontwikkelde softwareoplossingen gaat vernieuwen. Je helpt mee om onze (medische) professionals te ondersteunen en echt iets te betekenen voor werkend Nederland. Je werkt in een team met slimme mensen en hebt de vrijheid om te kiezen waar je werkt. De kans om vanaf nul te bouwen en een grote verandering teweeg te brengen. Je maakt deel uit van een bedrijf dat altijd streeft naar verbetering. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar een

Solution Architect

Als Solution Architect bij IT&Care sta je voor een geweldige taak om bijna al onze in-house ontwikkelde en geïntegreerde softwareoplossingen de komende jaren te vernieuwen. Zo kunnen we onze eigen (medische) professionals ondersteunen en kun je echt #meerbetekenen voor werkend Nederland

Hoe ga je #meerbetekenen als Solution Architect
Bij IT&Care ontwikkelen en integreren we in-house softwareoplossingen voor de (medische) professionals van HumanTotalCare. Daarmee ondersteunen we ruim 65.000 werkgevers en 1,5 miljoen werkenden in Nederland. In een steeds veranderende wereld streven we voortdurend naar nieuwe oplossingen, zoals de impact van covid-19 die de vraag om zorg- en werk-op-afstand-oplossingen benadrukt, evenals innovatieve op data en AI gebaseerde oplossingen. Als Solution Architect ben jij degene die deze uitdagingen en andere veranderingsbehoeften van de business vertaalt naar logische architectuurproducten en een gestroomlijnd IT-landschap.

Je houdt altijd het grotere geheel in gedachten. Je vertaalt de wensen van verschillende businessunits binnen HumanTotalCare naar een doelarchitectuur voor de software. Het ontwikkelen van een duidelijke roadmap is een belangrijk aspect waarbij je het productmanagementteam ondersteunt en de software-engineers de juiste richting geeft. Op deze manier zorgen we ervoor dat we nu en in de toekomst #meerbetekenen voor werkend Nederland met onze geavanceerde software en bedrijfsprocessen.

Met wie ga je #meerbetekenen bij IT&Care
Als onderdeel van het architectenteam werk je samen met een business- en infrastructuurarchitect. Daarnaast werk je nauw samen met de softwareteams. Deze multidisciplinaire teams bestaan uit gemotiveerde en slimme individuen. Binnen het team heb je enige vrijheid om de taakverdeling in de ontwikkeling en oplevering van nieuwe software te bepalen. Soms betekent dit dat we teams tijdelijk samenvoegen of op andere manieren de samenwerking versterken. Je hebt ook de flexibiliteit om te kiezen waar je aan een oplossing werkt, of dit nu thuis is of op een van onze locaties in Utrecht, Son of Hengelo.

Wat is écht leuk aan deze baan
De komende jaren vernieuwen we vrijwel al onze software. Dat betekent dat je de kans krijgt om grotendeels vanaf een blanco vel te werken. Je kunt volop mee tekenen, creëren en bouwen aan een grotere verandering. Deze verandering zal niet alleen waardevol zijn voor de ruim 2000 collega's van HumanTotalCare, ook voor de 1,5 miljoen gebruikers bij onze eindklanten. Kortom, een kans om écht #meerbetekenen voor velen.

Is er ook iets minder leuk
Als IT&Care zijn we voortdurend in beweging en streven we naar verbetering. Jouw ervaring is van essentieel belang om hier vorm aan te geven. Soms kan dit een uitdaging zijn . Gelukkig kun je altijd sparren met je collega's.

Gevraagd

Wat neem je mee
Je hebt een talent om structuur aan te brengen in complexe situaties en beschikt daarbij over uitstekende communicatieve vaardigheden. Als Solution Architect begeleid en stuur je de teams aan met een duidelijke architecturale aanpak. Je weegt verschillende belangen af en zet ze op een rij. Je kunt conceptueel denken en vertaalt het grotere plaatje naar tastbare roadmaps.

Daarnaast vragen we:
 • Een wo-werk-en-denkniveau.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.
 • Bij voorkeur een wo-opleiding in de richting van Bedrijfskundige informatica, informatica of bedrijfskunde, hoewel andere opleidingsrichtingen ook welkom zijn.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Minimaal 3-5 jaar ervaring in softwareontwikkeling.
 • Kennis van onder andere: Microservices, Kubernetes, Docker, Microsoft-technologieën zoals C#, .Net Core, Visual Studio 2022, ASP en SQL Server, Messaging, Document databases (MongoDB), Open telemetry en Elastic Search.
 • Ervaring met domein gedreven ontwerp en ontwikkeling en expertise in geautomatiseerd software testen.
 • Ervaring met gedistribueerde applicaties, principes en continuous delivery.
 • Kennis van het Agile Manifesto en een sterke voorkeur voor de uitvoering middels een scrum aanpak.
 • Kennis van het SAFe-framework is gewenst.
 • Bereidheid om regelmatig op locatie te werken in Utrecht, Son en Hengelo. Daarom ben je ook woonachtig in Nederland.
*Kandidaten woonachtig buiten Nederland worden niet in behandeling genomen.

Aanbod

Wat krijg je van ons
IT&Care is onderdeel van HumanTotalCare. De merken van HumanTotalCare - Met in totaal 2000 collega's - hebben één gezamelijk doel voor ogen: een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Die missie dragen wij intern natuurlijk ook uit. Het team waar je in terecht komt kenmerkt zich als innovatief en analytisch. We doen niet moeilijk over thuiswerken en flexibel werken is mogelijk. En verder bieden wij:
 • Een open, informele werksfeer. We doen het voor, door en met elkaar.
 • Een baan voor 32-40 uur per week.
 • Direct een vast contract.
 • Een goed salaris volgens onze cao. Bij deze functie is dat tussen €4.500,- en €7.700,- op basis van 40 uur. Uiteraard krijg je een goede pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
 • Een winstuitkering. Bij een positief bedrijfsresultaat deelt iedereen mee in de winst.
 • Extra vakantiedagen bij te kopen. Standaard heb je 25 vakantiedagen en daar bovenop kun je per jaar maximaal 13 dagen bij kopen.
 • Een warme introductie in onze organisatie. Dankzij de introductiedagen de onboarding app weet je snel je weg te vinden.
 • Hybride werken, waarbij je werkt vanuit de omgeving die past bij jouw werkzaamheden. Indien nodig faciliteren we je in een goede werkplek.
 • Aandacht voor preventie en vitaliteit met ons my-way ontwikkel- en vitaliteitsprogramma. Je krijgt een persoonlijk vitaliteitsbudget, kunt meedoen aan challenges en ontvangt beloningen voor gezond gedrag.
 • Een uitgebreid aanbod van opleidingen en (online) trainingen via onze eigen my-academy. Wij investeren in jou, zodat we samen kunnen werken aan een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.
 • Gezellige bijeenkomsten en borrels, omdat ontspanning voor ons net zo belangrijk is als werken
Je sollicitatie
Wil je #meerbetekenen voor werkend Nederland? Solliciteer via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app dan met onze corporate recruiter Jelmer Ouwerkerk, via 06 – 43 29 28 24.

Acquisitie m.b.t. deze vacature wordt niet gewaardeerd!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in