+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Son en Breugel.
13 dagen geleden geplaatst • 48x bekeken

PROJECT ENGINEER DOMOTICA EN MEER Son en Breugel • Elbo Technology

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Elbo Technology

Elbo Technology
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
  • 2 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 35.000 - € 50.000 p/j
  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Groei, groei, groei. Nieuwe productlijnen die nóg meer kunnen. Denk aan connectiviteit, rapportage en management. Camerabewaking, video (CCTV) en audio in de vorm van spreek-/luisterverbindingen (intercom), die bijna overal in professionele omgevingen kunnen worden toegepast. Dat vergt specialistische kennis, binnen afwisselende en vaak bijzondere omgevingen.

Je wordt technisch, maar soms ook commercieel betrokken bij grote en kleine projecten. Dat kan de configuratie bij nieuwbouw zijn, maar ook onderhoud, aanpassing en upgrading. Het geven van een workshop of een training dan wel een productpresentatie, schrikt je niet af, maar vind je juist leuk en leerzaam.

Ondersteuning van klanten bij de uitvoering van projecten, zowel van binnenuit als op locatie in Nederland (30 tot soms 50% 'buiten'). Application engineering, serviceverlening, projectleiding, instructie van externe technici en troubleshooting. Zoek je het breed? Dan kunnen we het in dit geval niet leuker maken 😊.

Waar kom je te werken: Elbo Technology is gevestigd op het Science Park in Son/Eindhoven. Een buitengewoon stabiele en succesvolle, zelfstandige organisatie met zo’n 30 medewerkers, van wie de meesten al lang bij Elbo werkzaam zijn. Dat zegt veel. Investeren in mensen, aandacht voor het individu. Met elkaar beter worden. Leuk werken met leuke mensen. Dat vinden ze hier heel belangrijk.

Exclusieve import en uitgebreide service van producten op het gebied van domotica, beveiliging en high-end camera- en intercom-systemen. Plus een serie slimme noodverlichtingsproducten.

Veel “toegevoegde waarde”. Business-to-business. Denk niet alleen aan supermoderne en vaak zeer prestigieuze appartementencomplexen, waar toegang en beveiliging vitaal zijn. Die activiteiten spelen zich vaak af in “een verticale stad”. Daar waar wonen, werken en recreëren (horeca, sporten en bewegen) perfect samenkomen. Maar Elbo doet méér: penitentiaire inrichtingen, defensie, verkeerstunnels en andere, vaak grote projecten in de utiliteit. Ook woningcorporaties, verspreid door het land, besteden steeds meer uit op het brede gebied van “technical security”. Kortom: beveiliging wordt overal steeds belangrijker. En Elbo loopt voorop; ze zijn daar niet te klein en groot genoeg.

Levering, support en technisch maatwerk gebeurt in samenspraak met de gespecialiseerde installatiewereld, Elbo is daarbij de exclusieve vertegenwoordiger in Nederland van enkele toonaangevende, Europese fabrikanten, die ook hun volledige garantieafwikkeling aan Elbo hebben toevertrouwd.


Functie-eisen

HBO. Hier komen (dus) veel competenties samen. Maar de basis is je technische kennis op HBO-niveau. Denk aan elektrotechniek, elektronica, ict, technische natuurkunde. Ervaring zegt ons minder dan talent, attitude, servicebereidheid en vriendelijkheid.

Jouw woonplaats ligt ergens binnen een straal van pakweg 40 km rond Eindhoven.

In deze organisatie zijn veel begeleiding, kennis en geduld aanwezig. Beide benen op de grond. Efficiëntie, overleg, structuur. Zodat ook jij je op je gemak voelt, en iedere dag weer een beetje beter kunt worden.

Alle ruimte om je eigen grenzen te ontdekken. Voor een spannende carrière. Omdat je nu bijvoorbeeld te weinig kansen krijgt. Je ziet ze wel, maar je mag niet. Misschien voel je je “opgeborgen” in een functie, terwijl - inderdaad - de wereld zo groot is.

Ga ervoor!


Aanbod

Je reactie ontvangen wij graag met een uitgebreide cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ton Westphal is je contactpersoon. Natuurlijk behandelt hij jouw reactie vertrouwelijk.

Door te solliciteren verklaar je je akkoord met ons privacybeleid, zoals dat is gepubliceerd op onze site .

Salaris

€ 35.000 - € 50.000 p/j
Mooie personenauto van de zaak; zonder enige bestickering :-)

Bedrijfsomschrijving

Elbo Technology in Son werft direct via No Nonsense Consultancy in Valkenswaard. NNC is al 30 jaar de hrm-partner van Elbo. De arbeidsovereenkomst loopt rechtstreeks via Elbo Technology (dus geen uitzenden of detacheren).
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in