+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Son en Breugel.
10 dagen geleden geplaatst • 66x bekeken

Senior Sales Domotica & Infra Son en Breugel • Elbo Technology

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Elbo Technology

Elbo Technology
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
  • 2 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 45.000 - € 65.000 p/j
  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

"Sales" in de buitendienst is bij Elbo Technology een specialiteit. Het gaat vaak om grote projecten, afhankelijk van jouw voorkeur en affiniteit binnen de woningbouw dan wel utiliteit, industrie, verkeer & infra.

Je werkt aan nieuwe en bestaande relaties in de markt van de grootste projecten in woningbouw en 'mixed-use'-toepassingen. Dan spreek je met projectontwikkelaars en woningcorporaties, maar ook de advieswereld en installateurs die daarbij betrokken zijn behoren tot je doelgroep. Met unieke, geïntegreerde oplossingen voor communicatie, beveiliging en comfort. Denk onder meer aan intercom, toegangscontrole, camerabewaking, woningautomatisering en noodverlichting. Plus, niet te vergeten, het centrale beheer daarvan.

Binnen de utiliteit draait het ook om de grootste opdrachtgevers, adviseurs, installateurs en systeem integratoren. Met onder meer de audiosystemen voor intercom, omroep & ontruiming van Zenitel.

Nieuwbouw, renovatie en onderhoud. In alle gevallen heb je een sterk verhaal op basis van werkelijk zeer geavanceerde techniek en ondersteund door een optimale dienstverlening, ook vanuit R&D van de fabrikant. Met een stevige verkoop binnendienst en de nodige technische productspecialisten om je te faciliteren.

Eenmaal ingewerkt, opereer je tamelijk solistisch, zelfstandig, drie tot vier dagen buiten. Als een ondernemer in loondienst. Eigen afspraken, zelf de leads genereren. Daarbij kun je voortborduren op enkele zeer aansprekende en reeds gerealiseerde, of thans nog lopende projecten, zoals De Zalmhaventorens in Rotterdam en Valley in Amsterdam.

Waar kom je in dienst? Elbo Technology in het Brabantse Son is een technische handelsonderneming met een kleine 30 medewerkers. Zelfstandig, succesvol, uitgesproken visie. Zeer gespecialiseerd en exclusief pakket van producten. Gericht op beveiliging van woonomgevingen, zoals appartementencomplexen en dure villabouw. Prachtige domotica. Maar ook professionele systemen voor camerabewaking en bezoekregistratie binnen bijvoorbeeld bankinstellingen, gevangenissen en ziekenhuizen. En daarnaast ook nog een serie high end noodverlichtingsproducten.

De focus ligt overduidelijk niet op "producten", maar op "oplossingen". Oftewel: minder praten en meer luisteren. En vervolgens vooral ook DOEN.

Functie-eisen

HBO. Natuurlijk met de nodige jaren ervaring in een zelfstandige buitendienstfunctie. Geen mooie verhalenverteller, maar een gekwalificeerde professional die méér uit zijn (of haar!) carrière wil halen met toekomstbestendige producten en diensten. Binnen een betrouwbare organisatie, waar het niet alleen maar draait om verkoop en marge. Je hebt belangstelling voor state of the art technische oplossingen en alle ontwikkelingen daarin. Zo ben je een gerespecteerd gesprekspartner voor ondernemers, inkopers, project- en facility managers.

Je opereert nationaal, waarbij je woonplaats binnen een straal van zo'n 75 km rond de vestiging van Elbo in Son ligt.

Aanbod

Je reactie ontvangen wij graag met een uitgebreide cv naar Ton Westphal is je contactpersoon. Natuurlijk behandelt hij jouw reactie vertrouwelijk.

Door te solliciteren verklaar je je akkoord met ons privacybeleid, zoals dat is gepubliceerd op onze site .

Salaris

€ 45.000 - € 65.000 p/j
Bij de functie hoort een representatieve bedrijfsauto.

Bedrijfsomschrijving

Elbo Technology in Son werft direct via No Nonsense Consultancy in Valkenswaard. NNC is al 30 jaar de hrm-partner van Elbo. De arbeidsovereenkomst loopt rechtstreeks via Elbo Technology (dus geen uitzenden of detacheren).
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in