Allround Systeem- en Netwerkbeheerder - Soest

Soest

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving

Voor een softwarebedrijf in regio Soest zijn wij op zoek naar een allround beheerder met een aantal jaar werkervaring. Het betreft een zelfstandige functie met veel vrijheid, waarbij je de kans krijgt om met het bedrijf mee te groeien. Bovendien kun je jouw stempel op de ontwikkeling van het bedrijf drukken, omdat er op IT gebied nog een grote slag te slaan is.

Zo staat er bijvoorbeeld nog een migratie op de planning en moeten er koppelingen worden gemaakt om de data uitwisseling naar hun partner in Duitsland te realiseren. Je bent op dit moment de enige IT'er, waardoor je met alle facetten van IT te maken krijgt: werkplekbeheer, inkoop, applicatiebeheer en systeem- en netwerkbeheer komen allemaal op jouw bordje terecht. Kortom, een afwisselende en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij zorgt voor de professionalisering van het IT landschap!


Bedrijfsprofiel

De werkgever is gevestigd in regio Soest en is volop in ontwikkeling. Het bedrijf ontwikkelt een product dat vandaag de dag nog op een kleine schaal wordt gebruikt, maar waarbij de verwachting is dat het product over 10 jaar een niét weg te denken product uit de samenleving is. Op het moment bestaat het bedrijf nog uit ongeveer 65 man, maar de verwachting is dat dit aantal in 10 jaar naar de 200 gaat. Je krijgt dus de kans om met dit bedrijf mee te groeien. Er heerst een ambitieuze en informele werksfeer waar de week vaak wordt afgesloten met een borrel.


Salarisindicatie

Naast de kans om met het bedrijf mee te groeien en je de uitdaging hebt om het IT landschap te professionaliseren, bieden wij de volgende voorwaarden:

 • Een goed salaris tussen de €3.000 en €4.500 (o.b.v. 40 uur en afhankelijk van je kennis en ervaring);
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Nette pensioenregeling;
 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid om deels thuis te werken;
 • Vrijheid en zeggenschap;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Hechte groep aan betrokken collega's.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij iemand die zichzelf herkent in het onderstaande profiel!

 • Je hebt minimaal een MBO niveau 4 diploma, richting IT;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een allround Beheerders rol;
 • Je hebt ervaring met Linux, Networking en MS 365;
 • Je bent zowel in het Nederlands als in het Engels mondeling en schriftelijk vaardig;
 • Je hebt een ondernemende instelling.

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Wij bezorgen jou de leukste IT-baan!Kijk voor meer informatie op https://www.jelling.nl/vacatures-systeembeheer-netwerkbeheer.html

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling bezorgt jou de leukste IT-baan!

Wij zijn gespecialiseerd in de leukste vacatures voor IT-professionals zoals jij. En we adviseren je graag over welke baan en welke werkgever het beste bij je past.

Solliciteren kan overal. Vacatures genoeg. Maar waar kun jij het beste jouw wensen en ambities kwijt? Dat brengen we samen in kaart!

Een van onze enthousiaste medewerkers wordt jouw vaste contactpersoon gedurende het hele traject.

Bij Jelling zijn we mensgericht en betrokken. Onze persoonlijke benadering en korte lijnen zijn de sleutel tot ons succes!

Zoek nu in al onze beschikbare IT vacatures of schrijf je in bij Jelling.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!