Business Consultant, logistieke software, fulltime, omgeving Sliedrecht

Sliedrecht

Adaption Business Software B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Vacature Business Consultant: Help onze klanten succesvol te worden met onze Logistics Cloud Suite!
Een business consultant is de spil tussen de business en de IT. De business consultant begrijpt de bedrijfsprocessen en is met zijn uitstekende analyse skills in staat deze zo eenvoudig en compleet mogelijk te beschrijven. Hij kan projecten leiden en heeft hier ervaring in. Hij helpt de business developer met het voorbereiden van demo's en kan de functionaliteit goed uitleggen.

Functieomschrijving

Jij bent als business consultant verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk laten draaien en implementeren van onze software. Je bent in staat om bedrijfsprocessen om te zetten naar functionele ontwerpen voor de ontwikkelaar en de ontwikkelaar uit te leggen waaraan de gevraagde functionaliteit moet voldoen. Hierbij is klantvriendelijkheid van belang en ook besluitvaardigheid. De business consultant begrijpt het uitdagende speelveld tussen de wensen van de klant en mogelijkheden die de ontwikkelaar biedt om deze om te zetten nieuwe functionaliteit in de applicatie.

Je hebt uitstekende rapportage vaardigheden en rapporteert de status van de projecten aan de klant en directie. Je hebt gevoel voor voortgang van projecten: Escaleren waar nodig en durf om leiding te nemen. 

lees meer

Functie-eisen Wie wij zoeken
 • Je hebt een HBO/WO opleiding gevolgd in de richting van informatica, bedrijfskunde of logistiek
 • Ervaring met projectleiding
 • Durft leiding te nemen
 • Interesse in opstellen functioneel ontwerp
 • Iemand die punctueel is en een goede beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal
 • Interesse in bedrijfsprocessen
 • Interesse in klant support en software implementatie
 • Teamplayer, integer en abstract denkvermogen
 • Zoekt continu naar verbetering voor klant en intern
Je hebt een streepje voor als
 • Kennis van of ervaring hebt met logistiek en/of transport
 • Ervaring hebt met werken bij een service desk en/of call center
 • Ervaring hebt met web-development
 • In bezit bent van rijbewijs B
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Salarisinformatie Bruto € 2.750 - € 4.000 p/m
Overige info Wij bieden
 • Een uitdagende en inspirerende baan in een dynamische omgeving met internationale klanten
 • Goed salaris
 • Doorgroeimogelijkheden die passen bij jouw en onze groei
 • Prima arbeidsvoorwaarden waaronder uitstekend pensioen en reiskosten vergoeding
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
Bedrijfsprofiel
Wij zijn een jong en groeiend software bedrijf. Medewerkers hebben veel kennis en ervaring in zowel het maken en implementeren van software als de (transport) logistieke markt. Functionaliteit en techniek gaan hand in hand. Klanten zijn o.a HOYER, NBK, Nugteren, Rietveld Logistics, Royal Flora Holland en Duivenvoorde.

Onze mensen
Wij zijn opgericht in 2010. De oprichters Ronald Korporaal en Toon Schilder ronden al meer dan 15 jaar succesvolle projecten af bij bedrijven in de logistiek. Ze hadden maar één doel voor ogen: hele slimme logistieke software ontwikkelen waarmee de klant echt handiger kan werken. Bij ons werken business consultants en projectleiders die echt het verschil maken: Veel kennis van onze logistics cloud suite, bereid om mee te denken met de klant en met focus op resultaat!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werk met agile: Kwaliteit, aanpassen - adapt en samenwerken! In alles wat we doen staat kwaliteit op nummer één! Onze Logististics Cloud Suite heeft nu meer dan 700 gebruikers en geen bugs.

De naam van onze organisatie komt van aanpassen: Wij begrijpen dat de markt verandert en zijn door onze gedegen en grondige aanpak voortdurend in staat ons aan te passen aan de wensen van de markt.

Onze mensen

Adaption is een jong en hard groeiend software bedrijf in Sliedrecht. Onze mensen hebben ruime ervaring, zowel in de logistieke markt als van Oracle software ontwikkeling. Met z'n allen hebben we één duidelijk doel voor ogen: Hele slimme logistieke software ontwikkelen waarmee de klant echt handiger kan werken. Momenteel werken we met 27 medewerkers aan dit doel door 100% in te zetten op kwaliteit, samenwerking en korte lijnen.

Bij ons werken Oracle Programmeurs die echt het verschil maken: Geen codeurs die code één op één uit functionele specificaties programmeren, maar zelf meedenken en echt een product opbouwen.

Als bedrijfsstrategie werkt Adaption niet met recruiters.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Consultant in Sliedrecht