+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.
Laad meer vacatures
13 dagen geleden geplaatst | 142x bekeken

Maintenance Engineer Schiphol-Rijk Luchtverkeersleiding Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Luchtverkeersleiding Nederland

Luchtverkeersleiding Nederland
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.141 - € 5.810 p/m
 • 38 uur
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • 13e maand
 • Reiskostenvergoeding
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Maintenance Engineer
De afdeling
Als Maintenance Engineer ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud en het verhelpen van verstoringen, en ga je op zoek naar verbeteringen die zorgen voor 100% inzetbaarheid van de verkeersleidingssystemen van LVNL. Dit is een mix van kritische communicatiesystemen en operationele informatiesystemen. Deze vormen de kern van het verkeersleidingssyteem dat onze verkeersleiders dagelijks gebruiken.

Je komt te werken bij het Maintenance, Monitoring & Control team van de afdeling Maintenance Communications. Hier ligt de focus op het in beheren en ontwikkelen van alle systemen die worden gebruikt voor de afhandeling van het burgerluchtverkeer. De afdeling bestaat uit circa 25 medewerkers die werken in verschillende disciplinaire teams. Elk team heeft een eigen specifiek technisch aandachtsgebied voor de luchthavens Schiphol, Rotterdam en Lelystad.

Vorm jij straks met dit team de drijvende kracht achter de luchtvaart? Solliciteer dan nu!

De baan
Je belangrijkste taak is het analyseren en verhelpen van technische verstoringen. Met jouw technische skills zoek je naar de mogelijke oorzaken en onderneem je actie om het probleem op te lossen. Daarbij ga je zelfstandig aan de slag - maar altijd met de ondersteuning van de collega's uit jouw team. Je bent continu in contact met technische en operationele collega's en stemt af met externe partijen. Je vormt daarmee een belangrijke schakel in het waarborgen van de veiligheid van onze operatie. Jouw doel is om onze technische systemen optimaal te laten werken, en te zorgen dat ze betrouwbaar en beschikbaar zijn. De continuïteit van de serviceverlening is voor ons van groot belang. Je werkt daarom in een dagrooster en je staat soms buiten werktijd standby voor eventuele verstoringen.

Naast de storingswerkzaamheden en werkzaamheden voor regulier onderhoud, ben je betrokken bij projecten die zorgen voor innovatie, het verhogen van de veiligheid en het verder verbeteren van ons product. Daarbij richt jij je op allerlei technische ontwikkelingen en ondersteun je onze ontwikkelafdelingen en leveranciers in het maken van de juiste keuzes en in het implementeren van veranderingen. We maken steeds meer onze beslissingen data-gedreven en zetten stappen in het ontwikkelen van predictive maintenance.

Voor het grootste gedeelte ben je werkzaam vanuit ons hoofdkantoor op Schiphol. Afhankelijk van het team, ben je ook regelmatig werkzaam op de luchthavens Rotterdam The Hague en Lelystad. De teams op luchthaven Schiphol werken in een dagroosterdienst waarbij je overdag werkzaam bent doordeweeks en soms in het weekend.

Functie-eisen

Veiligheid is onze hoogste prioriteit en vakkundigheid staat voorop. Met jouw technische kennis, communicatieve - en coördinerende vaardigheden maak je samen met ons luchtvaart mogelijk. Je houdt overzicht, hebt aandacht voor kwaliteit, zet ideeën om in acties en neemt verantwoordelijkheid. Met jouw bijdrage breng jij Luchtverkeersleiding Nederland naar een nog hoger niveau.

Wij zoeken technici op HBO niveau met een afgerond MBO-4 of HBO diploma in een technische richting zoals informatica, elektronica of luchtvaarttechniek. Verder beschik jij over:
 • Kennis van diverse OS'en en virtualisatie (Linux, VMWare, Windows)
 • Gedegen infrastructuur achtergrond (servers, netwerken)
 • Kennis van information security en ITIL processen
 • Intrinsieke interesse in techniek en ontwikkelingen
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als schrift
Verder stel je je flexibel op en ben je in staat om onder druk te werken. Je bent analytisch, oplossingsgericht en je kan zelfstandig werken. Eerdere werkervaring binnen complexe IT omgevingen is een pré.

Gezien de aard van het werk, heeft het de duidelijke voorkeur dat je woonachtig bent binnen 1 uur reistijd van Schiphol en bij voorkeur ook van Rotterdam en/of Lelystad.

Aanbod

Je komt te werken in een professionele, vakkundige en hechte organisatie. Als bedrijf in een unieke en boeiende omgeving, zijn we trots dat we ieder moment van de dag zorgen voor een veilige en vlotte afhandeling van luchtverkeer, en zo Nederland al meer dan 90 jaar verbinden met de wereld.

Verder bieden we:
 • Salaris (op basis van 38 uur) tussen € 3.141,- en € 5.810,- per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring)
 • Een onregelmatigheidsvergoeding (25% tot 30% aanvullend op je salaris) waardoor je salaris kan oplopen tot maximaal €7.500,- per maand
 • Een opleiding tot gecertificeerd luchtverkeersleiding Maintenance Engineer (ATSEP);
 • Laptop en telefoon in bruikleen
 • Een 13e maand, vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • 27 vakantiedagen met de mogelijkheid om extra verlof bij te kopen
 • Deelname aan het pensioenfonds voor overheid en onderwijs (ABP)
 • Opleidingen en trainingen om je verder te ontwikkelen
 • Actieve personeels- en jongerenverenigingen
 • Een fitnessruimte die 24/7 open is en een bedrijfsrestaurant
Onze teams kenmerken zich door een informele, gezellige en open werksfeer, met oog voor elkaar. Kom jij bij ons werken? Solliciteer dan nu via de button aan de rechterkant van deze pagina!

Ben je enthousiast en heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Je kunt contact opnemen met Yoram Obbens via telefoonnummer 06 4210 5817. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Milou de Groot (HR Adviseur) op 06 2895 2674.

Het succes van Luchtverkeersleiding Nederland is mede afhankelijk van de inzet en deskundigheid van haar medewerkers. We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen. We streven nadrukkelijk naar een betere m/v-verhouding binnen een inclusieve organisatie. LVNL biedt medewerkers een uitdagende en innovatieve werkomgeving waar zij een goede balans kunnen vinden tussen werk en persoonlijk leven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in