+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.
30+ dagen geleden geplaatst • 3x bekeken

PHP developer Schiedam • StarApple

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

  • € 2.500 - € 4.500 p/m
  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior
  • Auto v/d zaak
  • Laptop
  • Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Lijkt het jou leuk om voor klantprojecten aan de slag te gaan? Waarbij je door analyse, marktonderzoek erachter komt wat de klant écht nodig heeft. Maar zoek je tegelijkertijd ook diepgang en langlopende projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie:
Dit software bedrijf pakt enerzijds uiteenlopende klantprojecten. Van bedrijfsapplicaties, webshops, apps, bestelsystemen en Backoffice systemen, we do it all! Alles wordt in-house van scratch af aan gebouwd met de nieuwste development methodes in het achterhoofd.
Daarnaast hebben zij ook een in-house ontwikkeld CMS systeem, wat zij tijdens deze projecten regelmatig gebruiken. Ooit begonnen als een systeem voor eigen gebruik, maar ondertussen een product wat al op de markt gezet is én wat zelfs al door andere bedrijven gebruikt wordt.
Gezamenlijk wordt er gewerkt vanuit een monumentaal pand in Rotterdam, waar je uitkijkt over het water, de Kuip en vernieuwende architecturen in Rotterdam. Naast dit bijzondere pand mag je natuurlijk ook vanuit je eigen huis werken, aangezien je de mogelijkheid krijgt om 2 a 3 dagen per week vanuit huis te werken. Ook zijn ze redelijk flexibel wat betreft werktijden, aangezien er geloofd wordt in vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.


Functie

Team & functie
Je komt als PHP developer terecht in een multidisciplinair team, waarbij iedereen een voorkeur mag uitspreken voor de backend of front-end. Het is dus aan jou waar de zwaarte komt te liggen & aan hun om jou op beide fronten verder te ontwikkelen. Het team bestaat momenteel uit 7 fullstack developers, die dagelijks samen aan mooie projecten werken en onderling sparren.
Je krijgt de vrijheid om aan eigen taken/projecten te werken, maar we moedigen je ook zeker aan om in teamverband te werken! Er wordt namelijk 20% van de tijd gewerkt in klantteams, waarbij je dedicated gekoppeld wordt aan een klant, samen met een andere collega. Op deze manier kan jij het projecten écht van dichtbij meemaken en de groei/successen met de klant realiseren tot het einde. Jij werkt namelijk zo nauw met de klant samen, dat je elke stap gedurende het proces meemaak. Samen werken jullie aan het einddoel!


Eisen

Naast jouw Backend werkzaamheden/achtergrond, lijkt het jou leuk om je uiteindelijk te ontwikkelen tot fullstack developer. Met daarbij de zwaarte op de Backend. Jij bent een echte doorzetter, houdt van een uitdaging en leert graag nieuwe dingen. Jij ziet de meerwaarde van fullstack development en ontwikkelt je hier graag verder in.
Daarnaast is het belangrijk dat jij:
- Jij beschikt over een afgeronde HBO diploma (bij voorkeur een technische richting)
- Jij hebt aantoonbare ervaring als developer (stage ervaring is ook ervaring)
- Je bent enthousiast, leergierig en verdiept je graag in je passie!
- Groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Kennis van PHP (Laravel)


Aanbod

Zij bieden jou:

- Laptop en telefoon van de zaak.
- Mogelijkheid voor een auto van de zaak (met als voorwaarde dat je niet om de hoek woont)
- Een mooi salaris op basis van ervaring
- Ruimte voor eigen ideeën en ontwikkelingen
- 25 vakantiedagen
- OV vergoeding
- Leuke uitjes en activiteiten

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door jouw CV (en motivatie) te sturen naar of bel naar 088-321 81 23

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in