30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiedam.
6 dagen geleden geplaatst • 6x bekeken

Testcoördinator Schiedam • DCMR Milieudienst Rijnmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DCMR Milieudienst Rijnmond

DCMR Milieudienst Rijnmond
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • Max. € 4.386 p/m
 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior

Vacatureomschrijving

Zorg jij ervoor dat onze testprocessen efficiënt en gestructureerd verlopen? Voel jij je thuis in een omgeving waar processen en applicaties in verandering zijn? Wil je meehelpen om het testbeleid en de testorganisatie van DCMR te professionaliseren? En wil je tegelijkertijd meewerken aan een schone, gezonde en veilige leefomgeving?

Wat ga je doen?
De wereld om ons heen verandert snel en alles wordt digitaler. DCMR treedt deze veranderingen tegemoet met flinke ambities. Van wijzigingen in bestaande applicaties (bijvoorbeeld als gevolg van de nieuwe Omgevingswet) tot compleet nieuwe applicaties (ons digitale register voor vergunningen): wij zien en benutten alle mogelijkheden. Dat levert jou als testcoördinator interessant werk op. Jij bent het geweten van een project of change als het gaat om de kwaliteit van het opgeleverde resultaat. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt en gestructureerd verloop van het testproces. Je brengt de expertise van alle partijen (leveranciers, functioneel en technisch beheerders, projectleiders, key users en de business) én van jezelf bij elkaar in een master testplan en zorgt dat het benodigde werk wordt uitgevoerd. Van de productrisico analyse, de planning en de acceptatiecriteria tot het coördineren van de uitvoering en het vrijgaveadvies, je organiseert het totale testproces met kennis en vasthoudendheid. Ook als er sprake is van hectiek of druk blijf je de voortgang bewaken en rapporteer je op tijd aan de projectleider. Door mee te denken over verbeteringen, proactief contact te onderhouden met de vele betrokkenen en te werken aan draagvlak, help je bovendien mee aan de verdere professionalisering van de testpraktijk binnen DCMR.

Functie-eisen

Je houdt overzicht en stelt prioriteiten, ook als het om je heen hectisch is. Je beweegt mee als het nodig is, denkt in oplossingen en blijft het einddoel in zicht houden. Je kunt de resultaten van jouw testen en het proces analytisch en objectief verwoorden en onderbouwen. Met je vermogen tot samenwerken en je professionele instelling pas je goed in onze operationele omgeving en weet je hoge kwaliteit te halen.
In elk geval heb je:
 • hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • kennis van T-Map, Agile en projectmatig werken.


Aanbod

Wat krijg je daarvoor terug?
Om te beginnen je salaris: maximaal €4.386,29 bruto per maand (schaal 10) op basis van 36 uur per week, afhankelijk van je ervaring en opleiding.
Maar ook: de ruimte om alles uit jouw vakmanschap te halen! Van kleine changes tot grote projecten, jij zorgt ervoor dat gebruikers erop kunnen vertrouwen dat zij software probleemloos kunnen gebruiken. Binnen het zelforganiserende team grijpen we alle kansen voor verbetering met beide handen aan, van digitale transformatie, ontwikkeling van tools tot innovatieve methoden. Plus: jouw werk heeft gevolgen voor de 1,2 miljoen inwoners in de regio die allemaal veel waarde hechten aan een schone, gezonde en veilige omgeving. Inhoud en relevantie: in deze baan komt voor jou alles bij elkaar.
Daarnaast bieden we je het volgende:
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • een informele sfeer met sociale en gedreven collega’s die samenwerken hoog in het vaandel hebben;
 • een goed geregeld pensioen bij het ABP;
 • uitzicht op een vast dienstverband na 1 jaar;
 • een individueel keuzebudget van minstens 20% dat je voor verschillende zaken kunt gebruiken (denk aan extra verlof, een 13e maand of een nieuwe fiets);
 • een vergoeding voor sport en voor thuiswerken;
 • een moderne laptop (met data-simkaart) en smartphone met abonnement;
 • een reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer;
 • een persoonlijk ontwikkelingsbudget van €5.000 per vijf jaar, naar eigen wens in te zetten.
Informatie
Meer weten over de functie? Neem dan contact op met Cornelie Scholte, teammanager van Team Informatievoorziening op telefoonnummer 06–50 15 79 69. Meer weten over de procedure? Stuur een WhatsApp 88 65 95 en we nemen contact met je op. Je kunt ook een e-mail sturen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Spreekt deze vacature je aan en wil je direct solliciteren? Reageer dan direct via onze sollicitatiepagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Salaris

Max. € 4.386 p/m
Maximaal €4.386,29 bruto per maand (schaal 10) op basis van 36 uur per week, afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Bedrijfsomschrijving

DCMR is de milieudienst met de grootste uitdaging in Nederland: de milieukwaliteit bewaken en verbeteren in het meest bedrijvige en dichtbevolkte gebied dat we rijk zijn, het Rijnmondgebied en namens de provincie Zeeland ook voor de Zeeuwse BRZO-bedrijven. Wij zoeken vastberaden naar het ideale evenwicht tussen de ambities van de ruim 27.000 bedrijven die hier opereren en de 1,2 miljoen mensen die hier leefbaar en veilig willen wonen en werken. Dat is balanceren voor gevorderden. Daarom zoekt DCMR betrokken specialisten die hun kennis en vaardigheden willen inzetten voor een betere leefomgeving en die willen groeien tussen professionals.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in