Technisch Helpdeskmedewerker gezocht voor toffe Telecom-aanbieder DELTA Fiber! - Schiedam

Schiedam

DELTA Fiber
 • DELTA Fiber
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 24 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Technisch Helpdesk Medewerker ben je verantwoordelijk voor het oplossen van de problemen van de klant. Denk hierbij aan problemen met het WiFi modem/router wat zorgt voor een trage verbinding of de televisie valt uit tijdens een belangrijke voetbalwedstrijd of Formule 1 race. Stel dit gebeurd tijdens een cruciaal moment; het internet is traag tijdens de laatste cirkel in een potje Warzone/Fortnite, een vrije trap in de laatste minuut van de wedstrijd of een inhaalactie van Max Verstappen. Dit brengt een hoop frustratie en emotie met zich mee bij de klant.

Geen probleem voor jou! Je begrijpt de frustratie van de klant als geen ander, en door het toepassen van jouw empathie stel je de klant gerust. Wanneer de klant is “afgekoeld” ga jij meteen door naar de analyse, en je stelt jezelf de vraag; Waarom gaat het bij deze klant fout? Met alle hulpmiddelen tot je beschikking ga je analyserend en probleemoplossend aan het werk. Hoppa! Probleem opgelost dat voelt goed. Je klant? Tevreden en erg blij met jouw service. Je teamleider? Die geeft je een compliment, zo zorg jij er uiteindelijk zelf voor dat jouw maandelijkse 1 op 1 momenten met je teamleider erg positief zullen zijn! Ow ja, en dat wedstrijdje met je collega wie de beste score deze week heeft behaald? Die heb jij gewonnen!

lees meer

Functie-eisen
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent op zoek naar een job voor 24 tot 40 uur in de week;
 • DELTA Fiber hanteert flexibele werktijden tussen 09:00u en 21:00u;
 • Je kunt 2 avonden doordeweeks en om de week één weekend dag werken (zaterdag);
 • Je bent beschikbaar voor een training van minimaal 2 weken;
 • Communicatief sterk en een gezonde dosis klantbegrip en geduld;
 • Enigszins technische kennis of affiniteit met ICT is een sterke pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Wat krijg je ervoor terug?
Als Technisch Helpdesk Medewerker start je met een uurloon van € 11,05 bruto. Daar bovenop ontvang je uiteraard ook 8% vakantiegeld, vakantiedagen en reiskostenvergoeding op basis van km of volledige OV vergoeding. Daarnaast krijg je als je op zondag werkt 211% uitbetaald. Daarbij biedt DELTA Fiber jou uiteraard een uitdagende job met veel mogelijkheden voor verdere, persoonlijke ontwikkelingen (denk hierbij aan trainingen in productkennis en of nieuwe skills en extra verantwoordelijkheden zoals: Floorwalker of Vraagbaak). Rijken jouw ambities verder dan Floorwalker of Vraagbaak? Binnen DELTA Fiber gaat talent niet verloren. Er zijn genoeg mogelijkheden om door te kunnen groeien naar andere afdelingen binnen de organisatie en deze doorgroeimogelijkheden gaan vaak gepaard met mogelijkheden tot een vaste aanstelling binnen DELTA Fiber.

Meer weten?
Eerst willen we jouw natuurlijk beter leren kennen, dus solliciteer op de vacature van Helpdesk Medewerker ICT dan geven wij jou een bel! Vóór vragen over de vacature kun je contact opnemen met Noortje van't Sant bereikbaar op het nummer 06 82 81 72 04 of Ook zijn wij bereikbaar op ons algemene nummer 010-444-56-40.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Waar kom je te werken?
Zoek jij een nieuwe baan waarin technische affiniteiten en communicatieve skills onmisbaar zijn? Waarbij je zowel doordeweeks, als avonden en weekenden kan werken? Solliciteer dan nu op de functie van Technisch Helpdesk Medewerker!
DELTA Fiber Nederland met haar merk "Caiway" is het snelst groeiende internet- en telecombedrijf van Nederland. Ze zijn gevestigd in Schiedam vlak naast het station. Met het OV ben je dus zo bij jouw nieuwe job! Je gaat hier te werk als Technisch Helpdesk Medewerker in een open en gezellig team. Je kunt jezelf ontwikkelen door het volgen van interne trainingen, je krijgt 1-op-1 coaching en je hebt mogelijkheden om verder te komen in je loopbaan. Zo kan je bijvoorbeeld Vraagbaak En/Of Floorwalker worden. Binnen deze functie kom je in aanraking met de nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten in de telecom- en klantcontactbranche en ga je probleemoplossend, klantgericht en analytisch te werk. Mooi toch? Dan ben jij binnen no-time dé expert voor alle internet en televisie problemen van je vriendengroep en familie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!