+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Traineeship tot Data analist in Nederland Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
YoungCapital NEXT

Gevraagd

 • 37 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Junior

Aanbod

 • Traineeship
 • 2.500 - € 2.900 p/m (bruto)
 

Locatie

Rotterdam
 

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Big Data in ons unieke IT traineeship, waar je wordt opgeleid tot Data Analist, Engineer of Scientist. Het programma omvat een intensieve bootcamp, het behalen van vier waardevolle internationale IT-certificaten, en persoonlijke begeleiding door een senior professional en talentmanager. Ontwikkel zowel je technische vaardigheden als je soft skills, terwijl je deel uitmaakt van een inspirerende en informele werkomgeving met diverse activiteiten en evenementen. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Big Data

In het IT traineeship ga je aan de slag met data, denk hierbij aan het analyseren, structureren en verwerken van datasets, maar ook het koppelen van databases aan software. Dit doe je met het gebruik van Power BI, SQL, Python of MATLAB. Je start in de rol van Data Analist of Data Engineer en kan vervolgens door groeien naar een rol als Data Scientist. Als analist zoek je naar trends en beantwoordt je vragen over data, terwijl Data Engineers bezig zijn met het bouwen, beheren en optimaliseren van datawarehouses. Een Data Scientist is daarentegen bezig met het maken van voorspellingen op basis van data.

Het traineeship

In je rol als Data trainee word je klaargestoomd voor een baan als Data Analist of Data Engineer, bij een van onze uitdagende opdrachtgevers in en rondom de Randstad. Je doet nieuwe inzichten op, gaat uitdagingen aan en verreikt je IT-kennis! Het traineeship duurt twee jaar, te beginnen met een bootcamp van acht weken. In deze bootcamp word je samen met andere trainees opgeleid onder begeleiding van een docent. De bootcamp bestaat uit twee delen: het opdoen van een algemene basiskennis in IT en een verdieping in Data. Daarnaast breid jij jouw IT-kennis uit door het behalen van vier internationaal erkende certificaten: SCRUM-certificaat, Big Data Professional, Big Data Science Professional en Big Data Consultant. Vervolgens word je begeleid door een senior IT-professional die jou helemaal wegwijs maakt in jouw functie. 

Persoonlijke groei

Hoe zit het dan met je persoonlijke groei? In je persoonlijke groei, word je bijgestaan door een talentmanager die jou coacht en begeleid op het gebied van soft skills, maar dat niet alleen. Wij bieden ook een op maat gemaakt ontwikkeltraject aan waarbij jij kiest welke training het meest waardevol voor jou is. Kortom, je verbetert constant je IT-kennis en ondergaat tegelijkertijd persoonlijke groei!


Wat wij bieden
 • Een startsalaris van tussen de €2.500,00 en €2.900,00;
 • Vanaf dag 1 een vast contract;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
 • Het behalen van 4 internationaal erkende IT-certificaten;
 • Een gezellige informele sfeer met activiteiten, borrels, evenementen en ons jaarlijkse NEXT festival.
Wat wij vragen:
 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands (minimaal C1);
 • Affiniteit met IT en Data;
 • Fulltime beschikbaar.
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus HBO, UniversiteitPlaatsRotterdam, Amsterdam, Utrecht, Almere, Den Haag, AmersfoortWerkuren per week36 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), Traineeships, ThuiswerkSalarisindicatie Tussen €2.500 en €2.900 Per maand Verantwoordelijk voorStructureren, analyseren, organiseren en het koppelen van databases aan software. Gepubliceerd op23-05-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen?Big DataIn het IT traineeship ga je aan de slag met data, denk hierbij aan het analyseren, structureren en verwerken van datasets, maar ook het koppelen van databases aan software. Dit doe je met het gebruik van Power BI, SQL, Python of MATLAB. Je start in de rol van Data Analist of Data Engineer en kan vervolgens door groeien naar een rol als Data Scientist. Als analist zoek je naar trends en beantwoordt je vragen over data, terwijl Data Engineers bezig zijn met het bouwen, beheren en optimaliseren van datawarehouses. Een Data Scientist is daarentegen bezig met het maken van voorspellingen op basis van data.Het traineeshipIn je rol als Data trainee word je klaargestoomd voor een baan als Data Analist of Data Engineer, bij een van onze uitdagende opdrachtgevers in en rondom de Randstad. Je doet nieuwe inzichten op, gaat uitdagingen aan en verreikt je IT-kennis! Het traineeship duurt twee jaar, te beginnen met een bootcamp van acht weken. In deze bootcamp word je samen met andere trainees opgeleid onder begeleiding van een docent. De bootcamp bestaat uit twee delen: het opdoen van een algemene basiskennis in IT en een verdieping in Data. Daarnaast breid jij jouw IT-kennis uit door het behalen van vier internationaal erkende certificaten: SCRUM-certificaat, Big Data Professional, Big Data Science Professional en Big Data Consultant. Vervolgens word je begeleid door een senior IT-professional die jou helemaal wegwijs maakt in jouw functie. Persoonlijke groeiHoe zit het dan met je persoonlijke groei? In je persoonlijke groei, word je bijgestaan door een talentmanager die jou coacht en begeleid op het gebied van soft skills, maar dat niet alleen. Wij bieden ook een op maat gemaakt ontwikkeltraject aan waarbij jij kiest welke training het meest waardevol voor jou is. Kortom, je verbetert constant je IT-kennis en ondergaat tegelijkertijd persoonlijke groei!Wat wij biedenEen startsalaris van tussen de €2.500,00 en €2.900,00;Vanaf dag 1 een vast contract;25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;Het behalen van 4 internationaal erkende IT-certificaten;Een gezellige informele sfeer met activiteiten, borrels, evenementen en ons jaarlijkse NEXT festival.Wat wij vragen:Minimaal een hbo-diploma; Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands (minimaal C1);Affiniteit met IT en Data;Fulltime beschikbaar.SolliciterenBen jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!Extra informatieStatusOpenOpleidingsniveaus HBO, UniversiteitPlaatsRotterdam, Amsterdam, Utrecht, Almere, Den Haag, AmersfoortWerkuren per week36 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), Traineeships, ThuiswerkSalarisindicatie Tussen €2.500 en €2.900 Per maand Verantwoordelijk voorStructureren, analyseren, organiseren en het koppelen van databases aan software. Gepubliceerd op23-05-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in