+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Java consultant wees geen volger, wees een leider Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.000 - € 6.500 p/m
 • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Deze Java developer vacature is voor de meer outgoing personen die het verschil willen maken binnen ontwikkelteams. Die buiten de gebaande paden willen en durven te gaan. Maar die niet naast hun schoenen gaan lopen. Je collega’s zijn net zo en samen versterken ze elkaar en zijn daardoor graag geziene gasten binnen ontwikkelteams en projecten bij klanten. Je komt te werken bij een echt leuk bedrijf waar je veel kansen krijgt voor zelf ontwikkeling en waar er met je mee wordt gedacht welke opdracht goed bij je past. Klein genoeg om je gewaardeerd en gezien te voelen, maar ook groot genoeg om bij de echt mooie opdrachten binnen te zitten.

Ben je gedreven, wil je jezelf echt ontwikkelen tot een top Java developer, en wil je werken met de nieuwste technieken bij verschillende opdrachtgevers op gave projecten?
Neem dan zeker contact op en laat je informeren of dit echt bij jou past!

Meer weten over deze werkgever?
Mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0657578548

Je hebt zeker een jaar of twee ervaring als Java developer en bent bekend met Spring (boot), Maven, Hibernate. Maar ook met microservices en Agile werken. Daarnaast heb je kennis en ervaring binnen cloud omgevingen, met CI/C, Azure Devops, Databases (relationeel en niet relationeel) en is het een pre wanneer je kennis en ervaring hebt dan Frontend technologie als Angular of React.

Je voelt je als Java developer niet helemaal thuis tussen de traditionele en meer behouden interne cultuur wat bij veel bedrijven nog heerst. Nee, jij wilt meer! Meer zien, meer doen, meer denken, mee denken en echt waarde toevoegen binnen grote ontwikkelteams bij aansprekende klanten. Je wilt je zelf verder ontwikkelen door de vele opleidingsmogelijkheden die je hier geboden worden en echt een goeroe binnen je vakgebied worden. Maar je wilt ook geen nummertje zijn binnen een grote detacheerder waar alleen je eigen afdeling je bij je voornaam kent. Je wilt niet overgeslagen worden wanneer de echt leuke opdrachten binnenkomen en aan collega’s die door de “ons kent ons cultuur” altijd als eerste aan bod komen. Dat is de reden dat je hier goed op je plek gaat zijn. Een mooie hechte, maar niet al te grote club met professionals die samen het verschil maken voor en bij opdrachtgevers van formaat.


Gevraagd profiel:
 • Je hebt een afgeronde HBO Informatica opleiding.
 • Je hebt zeker 2 jaar ervaring als Java developer.
 • Je voelt je thuis in wisselende teams.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je bent bereid te reizen.
Arbeidsvoorwaarden:

Salaris tussen de € 4000,- en € 6500,- afhankelijk van kennis en ervaring. Pensioenregeling, auto van de zaak of mobiliteitsvergoeding en uitgebreide mogelijkheden voor zelfontplooiing middels studie/opleiding/cursussen.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer:+31 (0)88 88 33 063 of mobiel: +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in