+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Senior .NET Developer | You build it, you run it! Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CareerValue

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.000 p/m
 • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Deze klant van ons heeft aangegeven flink te willen gaan groeien in het komende jaar, momenteel werken hier op de verschillende kantoren zo'n 80 medewerkers! Voornamelijk zijn dit gepassioneerde Microsoft .NET specialisten met een gezonde passie voor alles wat met ICT te maken heeft. Dat zie je terugkomen op de kantoren en als je in gesprek gaat met de medewerkers. Een fijne werkgever met daarbij vakbekwame Software .NET Engineers. Op het kantoor te Rotterdam wordt er intern gewerkt voor klanten, maar ook voer je als Software .NET Developer projecten uit bij de eindklant op kantoor. Dit zijn organisaties welke voornamelijk in de Randstad zijn gevestigd.

Wij zijn dus op zoek naar kundige Software .NET Developers welke zowel in een vast en hecht team willen werken als af en toe bij de eindklant. Uiteraard hoort daar een mooie leaseauto bij met goede arbeidsvoorwaarden!

Deze werkgever onderscheid zich van andere soortgelijke ICT dienstverleners door het persoonlijke karakter. Voor jou als medewerker wordt er een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld, je krijgt veel vrijheid in je functie om je werkzaamheden uit te voeren en ook is er een commissieregeling op de projecten welke je uitvoert. De projecten zijn gericht op grote Enterprise omgevingen tot kleine startups.

Als Senior .NET Software Engineer bij deze werkgever snap je als geen ander dat software ontwikkelen meer is dan alleen code kloppen. Je leeft bij het motto 'you built it, you run it' en je hebt Agile bloed door de aderen stromen! De teams bij deze werkgever werken erg breed en DevOps wordt toegepast. Je bent bezig van versiebeheer tot infrastructuur, van deployment tot monitoring. Je komt te werken in een team naar keuze met collega's die écht kundig zijn. Vaak zijn ze HBO of WO geschoold en blijven ze goed bij als het gaat om de laatste trends op het gebied van Software .NET Development.

Jij als ervaren .NET Software Engineer helpt je minder ervaren collega's en zorgt voor verdere ontwikkeling van hun niveau, je spart met Product Owners en de andere Senior .NET Engineers en Architecten, je bent betrokken bij overlegstructuren. Het interessante is ook dat je met de Business Unit Managers kijkt naar hoe projecten het best ingevuld kunnen worden. Een vrij brede Senior Software Engineering functie dus.

Je komt te werken op de back-end. Het is belangrijk dat je gedegen kennis hebt van CI/CD tooling, je bent bekend met Scrum, je kunt werken met .NET Core,  je bent bekend met Azure cloud omgevingen en je weet hoe je daar je software op kunt deployen. Binnen deze organisatie ligt er expertise op de gebieden IoT, Data Analytics, Solution Architecture, professionele testing en specifiek DevOps. Klanten worden dus breed geholpen en als Software .NET Developer krijg je te maken met top notch projecten!


Gevraagd profiel:
 • Je hebt tenminste 4 jaar werkervaring als Fullstack Software .NET Developer;
 • Je hebt bij voorkeur een HBO/WO afgeronde opleiding;
 • Je bent bekend met de nieuwste frameworks;
 • Je bent bekend met CI/CD, met Scrum en DevOps;
 • Je bent naast het programmeren ook een goede teamplayer;
 • Je hebt een sterke eigen mening en durft deze te ventileren, ten goede van de organisatie.
Arbeidsvoorwaarden:

Wij kunnen je in deze functie een goed salaris bieden als Senior Software Engineer. De bandbreedte is ongeveer €4000,- tot en met €6000,- op 40 uur. Het bedrijf werkt op een hybride vorm, dat wil zeggen: je kunt deels thuiswerken, deels op kantoor en deels bij de klant. Dit is afhankelijk van aan wat voor een type project je gaat werken! Het bedrijf biedt verder een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen met optie om meer te krijgen, vakantiegeld, een leaseauto indien gewenst of alternatieve regeling, een commissieregeling en de mogelijkheid om relevante certificaten te behalen.

Verder heerst er een fijne sfeer, wij nodigen je uit om dit eens te ervaren! 

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in