+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Test Automation Engineer | Fijn werkklimaat! Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.500 - € 6.000 p/m

Vacatureomschrijving

Deze klant van ons heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren 90, toen ze hun reis begonnen in het prachtige Brabant als een authentiek familiebedrijf. In de loop der jaren zijn ze uitgegroeid tot een serieuze speler in de wereld van softwareontwikkeling en bedienen ze talloze grote organisaties in het domein van Azure. Met meerdere kantoren verspreid over Nederland en waardevolle internationale partners, trekken ze projecten aan die indruk maken.

Wat deze organisatie extra speciaal maakt, is hun onwrikbare focus op softwareontwikkeling. Het merendeel van hun medewerkers is ofwel een Software Test Specialist of een Software Ontwikkelaar. Hier stap je in een wereld vol toegewijde ICT-specialisten met een passie voor de Microsoft Stack. En als kers op de taart, geniet het bedrijf van een solide bedrijfsvoering, wat resulteert in de meest uitdagende en leuke projecten, de beste arbeidsvoorwaarden en de meest fantastische collega's!

Wat betreft Software Test Specialists kunnen we met trots zeggen dat dit de ultieme plek is om je vakmanschap te ontwikkelen. Hier krijg je een 360-graden ondersteuning en de mogelijkheid om eindeloos te groeien. Je wordt onderdeel van een dynamische organisatie met ongeveer 200 collega's, waar je kunt leren van de overvloed aan expertise op gebieden als Development, Azure Cloud, Microsoft, Beheer, Onderhoud en Security.

In de rol van Test Automation Engineer bij dit bedrijf is het van essentieel belang dat je bekend bent met geavanceerde testprincipes, waaronder de testpyramide, om ervoor te zorgen dat het testproces optimaal verloopt. Je dient in staat te zijn om testcases in elke laag van de pyramide te begrijpen en te interpreteren, met als doel het minimaliseren van onnodige testoverlap en het voorkomen van het 'icecream cone'-scenario.

Het bedrijf omarmt geavanceerde testmethodologieën, zoals TMap Next en ISTQB Foundation, om de kwaliteit van de softwareproducten te waarborgen. Bovendien is het bedrijf voortdurend bezig met het onderzoeken van de integratie van kunstmatige intelligentie (AI) in de teststrategie, wat de efficiëntie van het testproces verder kan verbeteren.

Als lid van het team werk je als Test Automation Engineer vaak in een Agile-omgeving, waar geautomatiseerde tests een integraal onderdeel zijn van het ontwikkelproces. Dit vereist dat je bekend bent met testautomatiseringstools en -frameworks en in staat bent om testscripts te ontwikkelen en te onderhouden.

Het bedrijf heeft als doel software van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren en is daarom voortdurend op zoek naar getalenteerde Test specialisten die de nieuwste ontwikkelingen in het testvak volgen en bereid zijn hun kennis en ervaring te delen met collega's. Samen creëren zij een dynamische en innovatieve testomgeving waarin zij blijven streven naar verbetering en innovatie in de softwareontwikkelingsprocessen.


Gevraagd profiel:
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO diploma.
 • Je hebt ervaring in diverse aspecten van softwaretesten, zoals testautomatisering, performance testing, of het testen van mobiele apps.
 • Je hebt certificeringen op het gebied van Tmap en/of ISTQB.
 • Het hebben van (basis)kennis van C# en SQL is een pluspunt.
 • Je hebt ervaring met tools zoals Selenium of vergelijkbare testhulpmiddelen.
 • Je hebt een sterke motivatie om voortdurend je vaardigheden in testautomatisering te verbeteren.
 • Je deelt actief je passie voor het testvak en je kennis met je collega's, wat bijdraagt aan een dynamische en samenwerkingsgerichte werkomgeving.
Arbeidsvoorwaarden:

Het bedrijf biedt een stevig salaris voor een goede Software Tester, namelijk ongeveer tussen de €3500,- en €6000,- op 40 uur. Vanzelfsprekend zit er een leuk leasebudget bij met andere aanvullende voorwaarden.

Bij deze organisatie krijg je verder volop ruimte voor groei en ontwikkeling, met persoonlijke begeleiding en opleidingsmogelijkheden! Je kunt je flink specialiseren in Test Automation en doorgroeien naar leidinggevende functies als de kans zich voordoet. De positieve bedrijfscultuur en goede arbeidsvoorwaarden zorgen voor een fijne werkomgeving, inclusief leuke sociale evenementen zoals kookclinics, BBQ's, gamenights, en sportactiviteiten.

Meer weten? Neem dan contact op met Tim Vonk van CareerValue! Je kunt hem bellen op: 06 - 15490856 of mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in