+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Start jouw traineeship tot DevOps engineer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Junior
 • Nederlands (taal)

Aanbod

 • Traineeship
 • 2.500 - € 2.700 p/m (bruto)
 

Locatie

Rotterdam
 

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

De eerste maandag van de maand gaan we van start met het IT Traineeship. Heb je al meer IT-kennis en/of programmeerervaring en ben je benieuwd naar onze andere mogelijkheden, .

Hoe zit het traineeship in elkaar? 

Jij gaat werken bij één van onze toffe opdrachtgevers in Nederland, als professional binnen een DevOps team. De ontwikkeling start vanuit een bootcamp die is opgedeeld in verschillende fases. De beginfase bestaat uit drie weken, waar de focus wordt gelegd op de zes basis fundamentals namelijk; Big Data, DevOps, Informatie Analist, Java, C# en Lowcode. In de volgende fase, die vijf weken duurt, zal je je verder verdiepen in de uitstroomrichting DevOps. Na het succesvol afronden van de bootcamp ga jij aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Is het leren nu al klaar? Nee, absoluut niet! Samen met jouw persoonlijke Talentmanager wordt gekeken naar jouw ontwikkeling op het gebied van softskills. Je kunt hier bijvoorbeeld aan de slag met onderwerpen als timemanagement, weerstandstraining of zelfreflectie, maar er is nog veel meer! Ondertussen ben jij natuurlijk hard aan de slag om bij een van onze klanten aan jouw hardskills te werken. 

Wat zijn de taken van een DevOps Engineer? 

Als fulltime DevOps Engineer zul je werken aan één of meerdere delen van de ontwikkelcyclus van software / applicaties. Denk aan testing, development, beheer, release, integratie etc. Aan de hand van de agile/scrum methodes zul jij projectmatig te werk gaan. Jij vervult de rol als teamplayer en je gaat aan de slag in een hecht team, waarbij je het niet erg vindt andere collega's te helpen in o.a. testing met een verbreding in development/integratie. 


Wat wij bieden
 • Direct een vast contract(!);
 • Minimaal een salaris van €2500 bruto vanaf de eerste werkdag;
 • De opdrachtgever investeert graag in jouw persoonlijke- en technische ontwikkeling;
 • On the job begeleiding door een senior IT-professional;
 • Je behaalt erkende certificaten zoals je Scrumcertificaat, Microsoft Azure, ISTQB en SCRUM;
 • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling onder begeleiding van een talentmanager;
 • Baangarantie als junior DevOps Engineer.
Wat wij vragen:
 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met programmering;
 • Je bent de komende tijd fulltime beschikbaar;
 • Vloeiend Nederlands spreken en schrijven (C2 niveau)
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus HBO, UniversiteitPlaatsRotterdam, Amsterdam, Utrecht, Almere, Den Haag, AmersfoortWerkuren per week36 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), Traineeships, ThuiswerkSalarisindicatie Tussen €2.500 en €2.700 Per maand Verantwoordelijk voorDevelopment en operations van software producten.Gepubliceerd op17-05-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? De eerste maandag van de maand gaan we van start met het IT Traineeship. Heb je al meer IT-kennis en/of programmeerervaring en ben je benieuwd naar onze andere mogelijkheden, klik dan hier.Hoe zit het traineeship in elkaar? Jij gaat werken bij één van onze toffe opdrachtgevers in Nederland, als professional binnen een DevOps team. De ontwikkeling start vanuit een bootcamp die is opgedeeld in verschillende fases. De beginfase bestaat uit drie weken, waar de focus wordt gelegd op de zes basis fundamentals namelijk; Big Data, DevOps, Informatie Analist, Java, C# en Lowcode. In de volgende fase, die vijf weken duurt, zal je je verder verdiepen in de uitstroomrichting DevOps. Na het succesvol afronden van de bootcamp ga jij aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Is het leren nu al klaar? Nee, absoluut niet! Samen met jouw persoonlijke Talentmanager wordt gekeken naar jouw ontwikkeling op het gebied van softskills. Je kunt hier bijvoorbeeld aan de slag met onderwerpen als timemanagement, weerstandstraining of zelfreflectie, maar er is nog veel meer! Ondertussen ben jij natuurlijk hard aan de slag om bij een van onze klanten aan jouw hardskills te werken. Wat zijn de taken van een DevOps Engineer? Als fulltime DevOps Engineer zul je werken aan één of meerdere delen van de ontwikkelcyclus van software / applicaties. Denk aan testing, development, beheer, release, integratie etc. Aan de hand van de agile/scrum methodes zul jij projectmatig te werk gaan. Jij vervult de rol als teamplayer en je gaat aan de slag in een hecht team, waarbij je het niet erg vindt andere collega's te helpen in o.a. testing met een verbreding in development/integratie.  Wat wij bieden Direct een vast contract(!);Minimaal een salaris van €2500 bruto vanaf de eerste werkdag;De opdrachtgever investeert graag in jouw persoonlijke- en technische ontwikkeling;On the job begeleiding door een senior IT-professional;Je behaalt erkende certificaten zoals je Scrumcertificaat, Microsoft Azure, ISTQB en SCRUM;Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling onder begeleiding van een talentmanager;Baangarantie als junior DevOps Engineer. Wat wij vragen: Minimaal een hbo-diploma; Je hebt aantoonbare affiniteit met programmering; Je bent de komende tijd fulltime beschikbaar;Vloeiend Nederlands spreken en schrijven (C2 niveau) Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in