+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
30+ dagen geleden geplaatst | 24x bekeken

Data Engineer - Energietransitie Rotterdam CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Data Engineer - Energietransitie

Functiebeschrijving
Keywords: Olie, Gas, Energie, Energietransitie, Oil, Gas, Energie, Energytransition, data engineer, inrichten support en beheer, service delivery manager

Wil jij als data engineer verschil maken en bijdragen aan de versnelling van de energietransitie? En ben je ervan overtuigd dat de added value van goed georganiseerde data geen bijzaak, maar een hoofdzaak is?

Wij zijn op zoek naar analyse experts met oog voor het definiëren, inrichten en optimaliseren van data-gedreven processen en het doorontwikkelen van data architectuur. Bij ons ga je werken in een klantteam met o.a. developers, datascientists, database engineers aan producten en data-initiatieven die de energietransitie faciliteren.

Wat ga je doen?
In dit geval ga je Als Data Engineer orde in de chaos scheppen en ontwerp en ontwikkel je dataverwerkingsprocessen. Grote hoeveelheden data vanuit verschillende bronnen en in verschillende formaten bewerk jij tot een bruikbare dataset voor geavanceerde data-analyse en -visualisatie. Je bent de architect, die nieuwe inrichtingsconcepten voorstelt, specificeert en realiseert.

Je bent een ‘doener’, die dagelijkse issues snel en passend binnen bestaande implementaties oplost. Hierbij denk je buiten de gevestigde Business Intelligence kaders, weet je optimaal gebruik te maken van Big-Dataconcepten en -technologieën en ben je bepalend voor het succes van onze Data Science-, IoT-, Realtime- en Data Lake-projecten.

Wat breng je mee?
Je bent een meester in het vertalen van grote hoeveelheden data naar bruikbare inzichten. De ideale kandidaat heeft ruime ervaring met het oplossen van data-issues binnen lopende implementaties. Daarnaast ben je ook in staat om datasystemen en data-architechtuur van scratch op te bouwen om next-generation energieproducten en -diensten te faciliteren.

Uiteraard heb je ervaring met Azure, AWS, relationele databases, en scripting talen zoals Phyton. Ervaring met big data tools, datawarehousing en workflow tools werkt zeker in je voordeel mee.

For this position it is required to master the Dutch language.

Waar kom je terecht?
Je komt te werken binnen onze unit Energy, gericht op een dynamische industrie die volop transformeert. Mede door de recente marktontwikkelingen rondom olie en gas en gedreven door klimaatdoelstellingen is de traditionele industrie bezig met één van de grootste industriële transformaties van onze tijd om een zogenaamde ‘zero-emissionindustrie’ te worden.

CGI brengt IT-expertise en diepgaande business kennis samen om ICT-oplossingen te ontwikkelen, die een directe bijdrage leveren binnen de waardeketen van de nieuwe energiereuzen.

Ons aanbod
Een vaste baan, de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy kan je relevante trainingen volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

Samen werken we aan diversiteit
CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Are you ready to Be part of our story?
Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Barbara Tjin a Koeng (Director Consulting Services) via 06 51 405 506 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Of voor meer informatie kan je terecht bij terecht bij Faisel Kioe a Sen (Director Consulting Services via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via +31 62 39 31438
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met recruiter Lisa van der Kooij via (088) 564 0000 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe recruitment-partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld!


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in