+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
30+ dagen geleden geplaatst | 10x bekeken

Senior Cyber Security Consultant - regio Rotterdam Rotterdam CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Senior

Vacatureomschrijving

Senior Cyber Security Consultant - regio Rotterdam

Functiebeschrijving
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie op het gebied van Cybersecurity waarbij je meewerkt aan veiligheid en weerbaarheid in een digitale wereld?

Wat ga je doen?
Als Senior Cybersecurity Consultant ondersteun je onze overheidsklanten in het hart van het veiligheidsdomein bij het managen van complexe security vraagstukken. Met jouw kennis en ervaring help je onze klanten meer grip te krijgen op hun informatiebeveiliging. Je opdrachten variëren van het uitvoeren en verbeteren van security management, het ontwikkelen van awareness campagnes, het uitvoeren van security assessments en risicoanalyse tot het inrichten van cloud security, het opzetten van security monitoring en organiseren van incident response werkzaamheden. Je vervult verschillende rollen van Security Officer en Security Consultant tot Security Architect of projectleider. Door jouw passie, kennis en ervaring help je de digitale veiligheid van onze klanten en de Nederlandse maatschappij te vergroten.

Wat breng je mee?
Je bent ambitieus, leergierig, je hebt passie voor alles wat met Informatiebeveiliging en Cybersecurity te maken heeft en je wilt graag bijdragen aan een veiligere samenleving. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bent klantgericht ingesteld. Daarnaast heb je een proactieve houding en behaal je graag resultaten.

• Je hebt minimaal een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een sterke ICT component
• Je beschikt over tenminste 5 jaar ervaring op het vlak van    informatiebeveiliging/cybersecurity, in het bijzonder op het gebied van information
   security management, risk management en/of security architectuur.
• Je beschikt over sterk ontwikkelde adviesvaardigheden en een oplossingsgerichte    houding
• Naast je kennis en ervaring van informatiebeveiliging heb je een goed begrip van    moderne technische ontwikkelingen in ICT. Ervaring met informatiebeveiliging in Agile en    DevOps en/of met cloud transities zijn een meerwaarde in deze rol.
• Ervaring binnen de overheid of met overheidsstandaarden voor informatiebeveiliging    spreken in je voordeel
• Certificeringen op het gebied van informatiebeveiliging zoals CISSP, CISM, CISA, CRISC of    ISO27001 implementer zijn een pré

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Waar kom je terecht?
Als Senior Cybersecurity Consultant kom jij te werken kom je te werken binnen de unit Justice & Taxs, onderdeel van de sector Government>. De relatie tussen de overheid en burgers of ondernemers verandert in snel tempo. Overheden moeten open en transparant werken. Daarnaast moeten ze op een gebruiksvriendelijke en veilige manier toegang bieden tot hun informatie en dienstverlening. Hierin speelt technologie een steeds belangrijkere rol. CGI werkt samen met overheden aan integrale, logisch samenhangende dienstverlening die beter aansluit op de leefwereld van burgers en ondernemers. Wij ontwikkelen innovatieve toepassingen voor huidige én toekomstige uitdagingen en behoeften. Ook beschermen wij gevoelige gegevens tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen.

Samen met ruim 150 collega’s vorm je de cybersecurity practice binnen CGI. De practice verbindt security vakgenoten binnen de verschillende sectoren en units met elkaar en is gericht op het bouwen van vakinhoudelijke connecties, het ontwikkelen en delen van kennis en het verder ontwikkelen van ons security portfolio. CGI beschikt over een breed spectrum aan cybersecurity expertise en diensten, variërend van securitymanagement en –strategie, de implementatie van security oplossingen zoals IAM tools en de ontwikkeling van beveiligde satellietcommunicatie tot aan de beveiliging van Operationele Technologie (OT) en Managed Security Services. CGI werkt aan ontwikkeling en innovatie van het cybersecurity vak samen met verschillende cybersecurity onderzoeks- en opleidingsinstituten, waaronder TU Delft, De Haagsche Hogeschool en
Lees meer over hoe wij werken aan veiligheid en weerbaarheid in een digitale wereld >.

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Tarik Hasturk, Director Consulting Services via +31 6 1317 7870 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor vragen over de sollicitatieprocedure, Neem voor meer info contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via 06 2558 7597 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.


Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in