+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
30+ dagen geleden geplaatst | 20x bekeken

Project Manager – Digitale Overheid Rotterdam CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Project Manager – Digitale Overheid

Functiebeschrijving
Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de digitale overheid en de maatschappelijke vraagstukken waar we met elkaar voor staan? Ben jij een enthousiaste Projectmanager met ervaring binnen de overheid die zichzelf wil blijven ontwikkelen?

CGI voert voor haar klanten een grote diversiteit aan projecten uit. Denk daarbij aan agile ontwikkeling, cloud, security en infrastructuur. Projecten waarbij het veranderkundige aspect een belangrijk thema is. Je kunt je specialiseren of juist verbreden. Je stuurt je eigen carrièreontwikkeling. De charme van werken bij CGI is dat je bij diverse overheidsorganisaties projecten uitvoert. Die allemaal van elkaar verschillen. Hierdoor zijn je projecten nooit hetzelfde en is de uitdaging iedere keer anders. Wat wel hetzelfde blijft is de maatschappelijk relevantie van de projecten die wij voor de overheid uitvoeren.

Wat ga je doen?
Je bent (mede) verantwoordelijk voor de realisatie van een complex project op het terrein van informatievoorziening en je draagt zorg voor de implementatie van oplossingen. Als projectmanager moet je continu keuzes maken en heb je te maken met vele dilemma’s. Je hebt een agile-mindset en begrijpt hoe je een project van A naar Z kunt managen. Je onderscheidt je op het gebied van stakeholdermanagement; het bijeen brengen van partijen en het creëren van afstemming. Je bent in staat om conflicten op te lossen, onderdelen van het project aan elkaar te verbinden en te sturen op hoofdlijnen. Je weet anderen te inspireren en naar tevredenheid resultaat te leveren.

Wat breng je mee?
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met overtuigingskracht weet je de verschillende stakeholders voor jouw ideeën te winnen. Je bent een echte teamspeler die pragmatisch, resultaat- en klantgericht is. Je bent geordend, stressbestendig en analytisch aangelegd. Daarnaast heb je:

• HBO of WO diploma
• Minimaal 4 jaar werkervaring binnen de overheid
• Minimaal 4 jaar projectmanagement ervaring
• Kennis van Prince 2, SAFe, Scrum en MSP bij voorkeur gecertificeerd
• IPMA B of IPMA C of of IPMA D certificaat
• Beheersing van de Nederlandse taal

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Waar kom je terecht?
Je komt te werken in onze unit Government Digital Services onderdeel van de sector Overheid. In jouw rol werk je bij ons aan projecten die invloed hebben op het dagelijkse leven van miljoenen mensen in Nederland. Onze overheidsklanten hebben elk te maken met hun eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burgers en bedrijven verwachten, hun dienstverlening en bedrijfsvoering moeten transformeren. Wij helpen wij onze overheidsklanten om deze transitie te versnellen.
We helpen klanten aan de voorkant, waar het contact met de burger plaatsvindt, en aan de achterkant waar de rechten zijn vastgelegd. Al deze processen worden door de huidige en toekomstige ontwikkelingen geraakt. De overheid staat voor grote uitdagingen, zoals de verbetering van de informatiehuishouding en het adequaat inspelen op toegenomen verwachtingen van de burger. Daarnaast zijn de nadruk op kostenbeheersing, het toepassen van data science technieken, de verdergaande digitalisering en de toenemende wet- en regelgeving thema's die om innovatieve oplossingen vragen. Technologie maakt het mogelijk deze uitdagingen het hoofd te bieden. CGI levert van oudsher een belangrijke bijdrage aan de digitalisering in Nederland.

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Dahrin Tenic, Director Consulting Services via 06 5263 3683 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Voor vragen over de sollicitatieprocedure, Neem voor meer info contact op met Lilija Alesjkevitsj (Recruitment Business Partner) via 06 2558 7597 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in