+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
30+ dagen geleden geplaatst | 13x bekeken

Senior Pentester Rotterdam CGI Nederland

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CGI Nederland

CGI Nederland
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
  • 297 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Senior Pentester

Functiebeschrijving
Senior Pentester - Ethical Hacker – Global Technology Operations req # / RR

Functiebeschrijving / Inleiding
Kun je denken als een hacker en wil je deze kennis inzetten tegen de bestrijding van cybercrime? Wil je meewerken aan de veiligheid en weerbaarheid van de digitale wereld?

Wat ga je doen?

Als Senior Pentester - Ethical Hacker maak je onderdeel uit van het Managed Security Services (MSS) team. Het MSS team levert 24/7 security diensten ter bescherming van onze klanten tegen uiteenlopende cyberaanvallen. Wij zijn op zoek naar ervaren IT-security specialisten/pentesters op het gebied van webapplicaties, IT-infrastructuren/netwerken en Red Teaming. Je zal als Senior Pentester black-box, grey-box, white-box en crystal-box beveiligingsonderzoeken uitvoeren op (custom) webapplicaties, interne- en externe netwerk infrastructuren en IT-systemen van allerlei klanten. Soms voer je Red Teaming, phishing of social engineering opdrachten uit op locatie, waarbij jij je skills gebruikt om out-of-the-box oplossingen te bedenken om tot de beste resultaten te komen.
Je begrijpt programmeercode en bent op de hoogte van open standaarden en beveiligingsrichtlijnen. Er wordt verwacht dat je zelfstandig en gestructureerd te werk kan gaan, je bevindingen nauwkeurig kan vastleggen en rapportages goed kan onderbouwen aan de klant.
Daarnaast ben je onderdeel van het SOC team dat eveneens opereert binnen MSS, binnen dit team, werk je aan identificatie van poging tot aanvallen en aanvalspatronen op verschillende netwerk- en besturingssystemen. Je analyseert IT-beveiligingsincidenten en neemt passende maatregelen. Tevens draag je bij aan de ontwikkeling van concepten voor het beperken en voorkomen van cyberaanvallen. Verder ben je bereid om de monitoring te ondersteunen van het oproepteam.

Wat breng je mee?
Je hebt een bewezen gestructureerde en analytische aanpak en passie voor alles wat met IT security te maken heeft. Daarnaast vragen wij:
• Een afgeronde hbo- of wo-diploma informatiebeveiliging.
• Je bent in het bezit van de certificaten GIAC GSEC, GIAC GCIH, GIAC GPEN, GIAC en GXPN, en je bent bij voorkeur ook CISSP-gecertificeerd.
• Je hebt de Offensive Security OCSP- en OCSE-certificering.
• Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke werkomgeving en met het uitvoeren van pentesten van complexe omgevingen.
• Kennis en ervaring met tools als Nessus, Rapid7, KALI, Metasploit en NMap
• Kennis en ervaring met SIEM oplossingen
• Je hebt ervaring met het coachen van junior pentesters.
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
• Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
• Je bent klantgericht, een echte teamplayer en hebt doorzettingsvermogen.

Waar kom je terecht?
Als Senior Pentester - Ethical Hacker kom je te werken in het Managed Security Services (MSS) team. binnen onze unit Global Technology Operations. Onze klanten zitten door heel Nederland. Global Technology Operations (GTO) is gevestigd in Amstelveen, Rotterdam en Arnhem. Flexibiliteit ten aanzien van inzet en locatie is wenselijk, maar uiteraard zoeken wij naar een situatie waarin de reisinspanning acceptabel is.
GTO levert met verschillende multidisciplinaire teams infrastructuur en security diensten aan klanten in de Nederlandse markt en ondersteunt andere CGI units in de levering van ons bredere CGI portfolio. Vanuit diverse vestigingen in Nederland beheren gespecialiseerde, kritische, gemotiveerde en enthousiaste teams cruciale private en public cloud infrastructuren voor onze klanten. Hierbij streeft GTO een open, behulpzame en servicegerichte dienstverlening na.
Wij hebben passie voor IT Security, informatiebeveiliging en infrastructuren en worden uitgedaagd het beste uit onszelf te halen in een inspirerende werk- en leeromgeving waarin creativiteit, zelfstandigheid en meedenken wordt gestimuleerd. GTO NL is een ambitieuze en informele organisatie met de ambitie om komende jaren flink te groeien.

Ons aanbod?
Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

Are you ready to Be part of our story?

Interesse?
Solliciteer dan direct! Wil je eerst meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem voor meer info contact op met Sabahudin Husic 06 23 286 511 / Raymond van Ringelenstijn via 06 83 220 343 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem voor meer info contact op met Ezra den Broeder (Recruitment Business Partner) via 06-82502646 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Bezoek voor meer informatie over CGI:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in